The Rook 2. sezon olacak mı sorusu cevabını buldu!

Starz kanalının bilim-kurgu ve doğaüstü öğelerle bezeli casus gerilimi The Rook dizisinin geleceği belli oldu! Gelen haberlere göre The Rook iptal edildi ve ikinci sezon olmayacak! Detaylar...

Starz kanalının doğaüstü casus gerilimi türündeki dizisi "The Rook"un 2. sezonu gelecek mi sorusu cevabını buldu!

THE ROOK 2. SEZON OLMAYACAK!

Daniel O'Malley'in 2012 yılında yayımlanan aynı isimli romanından ekrana uyarlanan The Rook'un 2. sezonunun olmayacağı öğrenildi. Diğer bir deyişle dizi resmen iptal edildi.

Emma Greenwell ve Olivia Munn'lu yapımın sekiz bölümden oluşan ilk sezonu 30 Haziran 2019-18 Ağustos 2019 tarihleri arasında ekranlara gelmişti.

20-03/05/the-rook-emma-greenwell-olivia-munn.jpg

THE ROOK REYTİNGLERİ

The Rook ilk sezonunda elde ettiği 0.04 reyting oranı ve 225,000 izleyici ortalamasıyla Starz'ın devam etmekte olan dokuz dizisi arasında altıncı sırada yer alıyordu.

THE ROOK KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

"Hiç kimseye güvenme!" sloganıyla yayın hayatına başlayan The Rook'un Londra'da geçen hikayesi; olağanüstü yetenekleriyle uğraşırken gizemli doğaüstü düşmanlar tarafından takip edilmeye başlanan Myfanwy karakterini merkezine alıyor.

Bir gün hafızası tamamen silinmiş şekilde efrafı lateks eldiven giymiş cesetlerle çevrili olarak uyanan Myfanwy, anılarını çalan hainler başlamış oldukları işi bitirmeden önce Checquy olarak bilinen İngiltere'nin en gizli paranormal teşkilatındaki konumunu sürdürmek ve geçmişini ortaya çıkarmak için mücadele etmek zorundadır. Bu esnada tümüyle kendine özgü yeteneklere sahip olduğunu da keşfeder.

20-03/05/the-rook-starz-dizi.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda Emma Greenwell (Myfanwy Thomas) ve Olivia Munn (Monica Reed) dışında Joely Richardson (Linda Farrier), Jon Fletcher (Teddy & Alex Gestalt), Ronan Raftery (Robert Gestalt), Catherine Steadman (Eliza Gestalt), Adrian Lester (Conrad Grantchester) gibi isimler yer alıyor.

Lionsgate & Liberty Global ortak yapımcılığındaki The Rook'un yürütücü yapımcı kadrosu ise showrunner ikilisi Lisa Zwerling (Betrayal, FlashForward) ve Karyn Usher (Bones, Prison Break) ile birlikte Stephen Garrett'tan (The Night Manager, Hunted) oluşuyor.

"The Rook" (Starz) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin