The Sinner 4. sezon fragmanı ve başlangıç tarihi ortaya çıktı!

Harry'nin sınırlarını zorlayan gizemli bir dava daha! USA Network'ün popüler antoloji dizisi "The Sinner" 4. sezonu ile dönüyor! Sezonun başlangıç tarihi, fragmanı ve oyuncuları...

USA Network'ün popüler antoloji dizisi "The Sinner" 4. sezonu için geri dönüş hazırlığında!

Dizi; 2017, 2018 ve 2020 yıllarında yayınlanan ilk üç sezonunun ardından çok yakında 4. sezonu için karşımızda olacak.

THE SINNER 4. SEZON İÇİN TAKVİMLERİNİZİ İŞARETLEYİN!

Merakla beklenen yeni sezonun resmi başlangıç tarihi duyurulurken, 4. sezonun ilk tanıtım videosu da paylaşıldı. Yapılan duyuruya göre yeni sezon 13 Ekim Çarşamba USA Network ekranlarında başlayacak.

İlk üç sezonda olduğu gibi 4. sezon da 8 bölümden oluşuyor.

THE SINNER YENİ SEZON OYUNCU KADROSU BELLİ!

Sezonun oyuncu kadrosunu Bill Pullman, Jessica Hecht, Frances Fisher (Titanic), Alice Kremelberg (The Trial Of the Chicago 7), Cindy Cheung (The Flight Attendant), Ronin Wong (The Man in the High Castle), Neal Huff (Mare of Easttown), Michael Mosley (Ozark), Joe Cobden (On the Basis of Sex), David Huynh (Baby) gibi isimler oluşturuyor.

21-09/02/the-sinner-4-sezon-foto.png

ANTOLOJİ DİZİSİ THE SINNER'IN 4. SEZON KONUSU

Peki, The Sinner'ın 4. sezonunda bizi nasıl bir hikâye bekliyor?

Bir yıl önceki bir davanın travmasının etkisinde kalmaya devam eden ve artık emekli olan Harry Ambrose (Bill Pullman), sevgilisi Sonya (Jessica Hecht) ile sağlığına ve psikolojisine iyi gelmesini umut ederek bir kaçamak için kuzey Maine'deki Hanover Adası'na gider.

Anak kısa bir süre sonra adanın önde gelen ailelerinden birinin kızı olan Percy Muldoon'un dahil olduğu beklenmedik bir yerel trajedi meydana geldiğinde, Ambrose soruşturmaya yardım etmek için görevlendirilir.

Ve giderek artan bir paranoyanın gizemi bu sakin görünümlü turist adasını ve Ambrose'un hayatını alt üst etmeye başlar.

21-09/02/the-sinner-4-sezon-foto-2.png

Universal Studio Group'un bir bölümü olan UCP yapımcılığında hazırlanan The Sinner'ın 4. sezonunda Derek Simonds showrunner/yürütücü yapımcı pozisyonunda yer alıyor.

Iron Ocean yapım şirketleri aracılığıyla Jessica Biel & Michelle Purple, ayrıca Charlie Gogolak, Willie Reale, Adam Bernstein ve Nina Braddock sezonun yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan diğer isimler.

"The Sinner" (USA Network) 4. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin