The Terror 2. sezon 10. bölüm ne zaman? Sezon finali konusu ve fragmanı

Sezon finali zamanı! AMC kanalının korku antolojisi The Terror'un 2. sezon finali bölümünde neler olacak? The Terror 2. sezon 10. bölüm konusu ve fragmanı...

AMC kanalının korku antolojisi türündeki dizisi "The Terror" geçtiğimiz hafta sezonun dokuzuncu bölümü "Come and Get Me" ile ekranlardaydı. The Terror: Infamy isimli ikinci sezonun hikayesi bu hafta yayınlanacak bölümle son bulacak.

THE TERROR 2. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

II. Dünya Savaşı esnasında askeri gözetim altında toplama kamplarına götürülen Japon-Amerikan topluluğunu hedef alan tuhaf ve korkutucu ölümleri konu edinen sezonun dokuzuncu bölümünde; Terminal Adası sakinleri eve dönüş için hazırlanırken evden ayrılmalarından bu yana kendileri için olumsuz anlamda çok şeyin değiştiğini görürler. Birbirlerini maruz bıraktıkları acılardan dolayı gergin olan Nakayama ailesi ise geleceklerini tehdit eden ruhla savaşmak ve Luz'un bebeğini korumak için bir araya gelirler.

19-10/12/the-terror.jpg

THE TERROR 2. SEZON 9. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Frederick E.O. Toye'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.09 reyting oranı ve 0.383 milyon izleyici rakamlarını elde ederek sezon ortalamasına yakın bir grafik ortaya koydu.

THE TERROR 2. SEZON 10. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) NE ZAMAN?

The Terror, Alexander Woo'nun senaryosunu kaleme alıp, Frederick E.O. Toye'un (Westworld, Fringe) yönetmen koltuğunda oturduğu sezon finali bölümü "Into the Afterlife" ile 14 Ekim 2019 Pazartesi akşamı AMC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-10/12/the-terror-infamy-finale.jpg

THE TERROR 2. SEZON 10. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) KONUSU

Her şey kaybolmuş gibi görünürken; Henry (Shingo Usami) ve Asako (Naoko Mori) şu anki kargaşalarına cevap bulmak için geçmişe bakmak zorundadırlar.

Chester (Derek Mio) ve Luz (Cristina Rodlo) kendilerine en çok değer verenleri kurtarma umuduyla kimlikleriyle boğuşurlar.

Amy (Miki Ishikawa) ve Yamato-san (George Takei) ise bir kez daha Amerikan yaşamına uyum sağlamaya çalışırlar.

19-10/12/the-terror-infamy-finale-foto.jpg

"The Terror" (AMC) 2. sezon 10. bölüm (Sezon finali) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin