Savaşçı Astsubay Demir Döğen (Ogeday Girişken) kimdir?

Savaş dizisine Demir adıyla yeni dahil olan oyuncu hakkında.

Taha Güven
11 Ekim 2019 - 17:58
Yeni Bölüm

Savaşçı Demir Kimdir?

19-10/07/dcsd.jpeg

Savaşçı Demir rolüyle diziye katılan oyuncu Ögeday Girişken oldu. Ogeday dışında diziye Zerrin Sümer gibi usta bir oyuncuyu da dahil eden dizinin bu sene ki bölümleri reyting rekorları kıracak gibi duruyor. Yeni sezon çekimlerini Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde çeken dizi yapımcıları yeni sezonun bomba gibi olacağının sinyallerini çoktan verdiler. Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğini yaptığı dizide oyuncu kadrosuyla da ilk sezondan itibaren okları kendine çevirmişti. Berk Oktay, Burak Serezli, Sarp Levendoğlu, Gaye Turgut gibi isimleri bünyesinde barındıran dizinin yeni sezonu merakla bekleniyor.

Ögeday Girişken kimdir?

19-10/07/v1hkrsvu.jpg

1992 doğumlu oyuncu adından ilk defa 2017 yılında TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında birincilikle duyurmuştu. Yarışma boyunca sakinliğini koruyan oyuncu yarışma sonrasında dikkatleri üstüne toplayarak projelerden teklifler aldığını açıklamıştı. Marmara Üniversitesi BESYO bölümünden mezun olan Girişken, Fenerbahçe Kürek Takımına dahil olmuştur. Ülkemizi temsil eden Ogeday 1.84 boyunda 80 kilogram ağırlığındadır. Akıllı anlamına gelen adıyla ilk duyanların anlamakta zorlandığı bir isme sahip olan ve her fırsatta bundan ne kadar memnun olduğunu savunan Ogeday, Adana Seyhan doğumludur. Bir ablası olan oyuncu anne ve babasının ise yıllar önce boşandığını anlatmıştır. Çocukken hiperaktivite teşhisi konulduktan sonra yüzmeye başlayan Girişken ailesinin bu kararından dolayı onlara her zaman minnet duyduğunu söylemiştir. Survivor yarışmasından sonra parasının çoğunu bağışladığını ve geri kalanla da oyunculuk eğitimi için kullandığını anlattı. Oyunculuk eğitiminden sonra Kanal D’de yayınlanan ‘Bir Litre Gözyaşı’ dizisinde Teoman rolünü üstlenen Girişken şimdi de Savaşçı dizisinde Demir karakterini canlandıracak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin