Savaşçı Ayça (Seçil Buket Akıncı) kimdir? yaşı, dizileri..

Savaşçı dizisine Ayça adıyla yeni dahil olan güzel oyuncu hakkında.

Taha Güven
11 Ekim 2019 - 17:47
Yeni Bölüm

Ayça Kimdir?

19-10/07/whatsapp-image-2019-10-04-at-140820.jpeg

Ayça, güzeller güzeli bir kızdır. Aklı başında genç bir kız olan Ayça’nın gönlünde biri yoktur; ancak babasının mesleği yüzünden başına birçok olay gelmiştir. Son olarak ise Ahmet Kutalmış Paşa’nın kızını kurtaracak olan ise Kılıç Timi olacaktır.

Seçil Buket Akıncı Kimdir?

19-10/07/secil-buket-akinci-kimdir-1570439304.jpg

17 Ağustos 1988 İstanbul doğumlu olan Seçil Buket Akıncı, Trakya Üniversitesi mezunudur. Emrah Yıldız menajerliğin oyuncusu olan Seçil Buket Akıncı son olarak Hür Köle filminde Esma karakteri ile yer almıştır. Seçil Buket Akıncı Kardeş Payı dizisinde Feyza’nın arkadaşı Falcı Aysel olarak izleyicisi karşısına çıkmış ve çok beğenilmiştir. Seçil Buket Akıncı 3 sezon Stv’nni Büyük Buluşma dizisinde rol almış ve ciddi bir oyunculuk deneyimi kazanmıştır. Seçil Buket Akıncı’nın yer aldığı diziler arasında Şefkat Tepe ve Doktorlar gibi önemli dizilerde varadır. Seçil Buket Akıncı  son dönemde Bir Litre Gözyaşı dizisinde Selma Rüzgarın Kalbi dizisinde Hande ve Kalbim Ege’de Kaldı dizisinde İlke karakterlerine yer vermiştir.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin