The Umbrella Academy 3. sezon olacak mı? Netflix duyurdu!

Çizgi roman uyarlaması popüler Netflix dizisi The Umbrella Academy'nin geleceği belli oldu! Netflix diziye resmi 3. sezon onayını verdi! Yeni sezon detayları...

Zaman yolculuğu ile nereye gideceğinizi asla bilemezsiniz...

İkinci sezonu yaklaşık üç ay önce yayınlanan Netflix'in çizgi roman uyarlaması dizisi "The Umbrella Academy" güzel bir haberle kendisini hatırlattı!

THE UMBRELLA ACADEMY 3. SEZON ONAYINI ALDI!

Online yayın platformunun en popüler dizileri arasına girmeyi başaran yapım resmi 3. sezon onayını aldı!

İlk iki sezonda olduğu gibi 10 bölümden oluşacak yeni sezonun çekimlerine önümüzdeki Şubat ayı içinde Toronto, Kanada'da başlanacak.

Sezonun başlangıç tarihi ise ilerleyen aylarda duyurulacak. Dizinin ilk sezonu 15 Şubat 2019, ikinci sezonu 31 Temmuz 2020 tarihinde izleyiciyle buluşmuştu.

20-11/10/the-umbrella-academy-twitter.jpg

Üçüncü sezon için Ellen Page (Vanya), Tom Hopper (Luther), David Castañeda (Diego), Emmy Raver-Lampman (Allison), Robert Sheehan (Klaus), Aidan Gallagher (Number Five), Justin H. Min (Ben), Ritu Arya (Lila Pitts) ve Colm Feore (Sir Reginald) gibi isimler geri dönerlerken; showrunner/yürütücü yapımcı Steve Blackman dümenin başında yer almaya devam edecek.

Blackman ile birlikte yönetmen Jeff F. King, Mike Richardson, Keith Goldberg, Jesse McKeown, Gerard Way ve Gabriel Bá sezonun yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

20-11/10/umbrella-academy.jpeg

Dark Horse Comics'in G. Way & G. Bá iş birliğiyle yaratılan çizgi roman serisinden UCP yapımcılığında uyarlanan dizi, geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlamasının ardından ilk sezonuyla Netfflix'in 2019'da en çok izlenen üçüncü dizisi oldu.

31 Temmuz'da yayınlanan ikinci sezon ise Nielsen'in haftalık yayın listelerinin 03-09 Ağustos haftasında zirveye çıktı.

Babalarının ölümünün ardından tekrar bir araya gelen sıra dışı yeteneklere sahip Hargreeves kardeşlerin şaşkınlık verici aile sırlarını ve insanlığı bekleyen yakın bir tehdidi açığa çıkarmasıyla gelişen olayları konu edinen yapımın ikinci sezonunda izleyiciler geçmişe yolculuk edip 1960'lı yılların Dallası'nda farklı zamanlara dağılan kardeşlerin kendilerine yeni yaşamlar kurmasına ancak yeni kıyamet tehdidiyle bir kez daha bir araya gelmelerine tanıklık ettiler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin