The Vampire Diaries'ın final setinden kareler!

The Vampire Diaries'ta artık sona iyice yaklaştık! Altı bölümün ardından 2009 senesinde başlayan Mystic Falls serüveni son bulacak.

Volkan Küçükel
29 Ocak 2017 - 22:49
Gündem

The CW'nun uzun soluklu dizisi The Vampire Diaries'ta artık sona iyice yaklaştık! Altı bölümün ardından 2009 senesinde başlayan Mystic Falls serüvenine son vereceğiz.

Finale yaklaşırken bir süredir oyuncu kadrosu ve dizi setiyle ilgili haber akışı hızlanmıştı. Bunlardan en ilgi çekeni ise kuşkusuz geçtiğimiz günlerde hayranların uzun süredir gerçekliğini duymayı merakla beklediği bir gelişme idi.

FİNAL SETİNDEN İLK KARELER GELDİ!

Nina Dobrev, Instagram hesabı üzerinden Perşembe günü yaptığı paylaşımla bu beklentileri karşılaşmış ve final bölümü için The Vampire Diaries'a geri döneceğini müjdelemişti.

Bu duyurunun hemen ertesi gününde ise yürütücü yapımcı Kevin Williamson'ın Nina Dobrev ve Paul Wesley ile birlikteki selfie'sini paylaşması dizi fanlarını daha da heyecanlandırdı.

17-01/29/the-vampire-diaries-final-kareleri-2.jpg

Dizinin final son çekimleriyle ilgili sosyal medyadan paylaşım yapan tek The Vampire Diaries üyesi Williamson değildi!

Final bölümü olan "I Was Feeling Epic"in senaryosunu Williamson ile birlikte kaleme alan diğer yürütücü yapımcı Julie Plec ise final bölümü çekimlerine başlandığını gösteren fotoğrafları paylaşırken; Caroline'ın evinde ve Damon'ın yatak odasında çekim yapıldığının da ipuçlarını verdi.

17-01/29/the-vampire-diaries-final-kareleri-3.jpg

17-01/29/the-vampire-diaries-final-kareleri.jpg

Dizi, sezonun 11. bölümü "You Made a Choice to Be Good" ile 03 Şubat Cuma akşamı The CW ekranlarında kaldığı yerden devam edecek:

'The Vampire Diaries' 8. sezon 11. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin