The Vampire Diaries'ta ölen karakterlerden biri daha dönüyor!

The Vampire Diaries hayranları için bazı güzel haberlerimiz var! Özellikle Cuma günü ekranlara gelen bölümde yaşanan büyük ölüm sonrası!


06 Şubat 2017 - 00:19
Gündem

The Vampire Diaries'ın son bölümünü izlemeyenler için spoiler içeren bir haber!

The Vampire Diaries hayranları için bazı güzel haberlerimiz var! Özellikle Cuma günü ekranlara gelen bölümde yaşanan büyük ölüm sonrası!

Evet, Enzo St. John öldü. Onu, Stefan'ın kalbini söktüğü an ve sonrasında Bonnie'nin acı çığlıkları eşliğinde varlığının sona erdiği şekilde gördük. Kuşkusuz iyi haber bu değil!

ENZO'YU SON GÖRÜŞÜMÜZ DEĞİL!

İyi haber ise Enzo karakterini bizlere sevdiren Michael Malarkey'i 10 Mart'ta gerçekleşecek büyük final öncesi dizide tekrar göreceğimiz.

Malakey son bölümde yaşanan olaylar üzerine yaptığı açıklamada "Bunun geleceğini az çok biliyordum. Julie daha öncesinde bizimle bazı fikirlerini paylaştı. Her türlü duruma hazırdım" şeklinde konuşurken sözlerine şöyle devam etti:

"Julie Plec'in yönetmenliğini yapacağı büyük final öncesi tekrar eski durumuma dönmek ve bazı tanıdık yüzleri geri getirecek olmak harika. Eminim herkes bunun hem acı hem tatlı olduğunu söylüyor ancak bunun tatlı bir an olacağını düşünüyorum"

FİNAL İÇİN DÖNEN DİĞER İSİMLER

Enzo'nun resme tekrar nasıl gireceğini henüz bilmiyoruz ancak finalde gözükecek olan ölen karakter sadece kendisi değil: David Anders (John), Kayla Ewell (Vicki) ve Michael Trevino'nun (Tyler) da final setinde göründüğünü biliyoruz!

Enzo'nun beklenmedik ölümü hakkında ne düşünüyorsunuz? Final için beklentileriniz neler? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin