The Walking Dead setindeki ölümün yankıları sürüyor!

The Walking Dead setindeki ölüm kolay kolay unutulacak gibi değil! Dublör John Bernecker'in dizi setinde yaşadığı kaza sonucu hayatını kaybetmesinin dizi endüstrisine bir şok dalgası etkisi yaratttığı şu dönemde yürütücü yapımcı Robert Kirkman üzüntüsünü bir kez daha dile getirdi.

Volkan Küçükel
30 Temmuz 2017 - 10:35
Gündem

The Walking Dead'in yeni sezon çekimleri sürerken bu ay içinde yaşanan talihsiz kazayla birlikte yaşanan can kaybının yankıları sürüyor.

33 yaşındaki dublör John Bernecker'in dizi setinde yaşadığı kaza sonucu hayatını kaybetmesinin dizi endüstrisine bir şok dalgası etkisi yaratttığı şu dönemde TCA (Television Critics Association) The Walking Dead panelinin iptal edilmesinin ardından yürütücü yapımcı Robert Kirkman üzüntüsünü bir kez daha dile getirdi.

KIRKMAN, DİZİ SETİNDEKİ ÖLÜM VE YENİ SEZON HİKAYESİ HAKKINDA KONUŞTU

Kirkman, gazetecilerin yaşanan bu üzücü gelişmenin hikaye üzerinde bir değişiklik yaratıp yaratmayacağı sorularına "Hikayede herhangi bir değişim olmadı. Bilgiğiniz üzere bu trajik bir kazaydı. Hikaye ile ilgili değildi. Sette ortaya çıkan çok kötü bir kazaydı. Üstesinden gelmeye çalıştığımız bir durum ancak hikayeyi hiçbir şekilde etkilemediğini söylemeliyim" şeklinde cevap verdi.

Kirkman bu konuyla ilgili çok fazla ayrıntıya girmek istemediğini ve herkesin kendi içinde kendi yöntemleriyle bu olayla baş etmeye çalıştığını söylerken "Bu bir trajedi, herkes kendince bununla baş etmeye çalışıyor. Önümüzdeki uzun yollar boyunca beraber yaşamayı öğrenmemiz gereken bir olay" ifadelerini kullandı.

17-07/30/the-walking-dead-olum.jpg

AMC panelinin başlamasından önce günün erken saatlerinde konuşan AMC Başkanı Charlie Coller basına yaptığı açıklamada The Walking Dead yürütücü yapımcı kadrosunun panelde yer alamayacaklarını duyurmuştu.

Bu durumun nedenini ise "Ne yazık ki, bugün dublör John Bernecker için düzenlenecek cenaze merasimi var ve Scott Gimple ile kadromuzun kalanı oradalar. Şüphesiz ki kalplerimiz ve düşüncelerimiz John'un ailesi ve arkadaşlarıyla olmaya devam edecek" sözleriyle açıklamıştı.

Daha önceden yapılan açıklamada The Walking Dead paneline katılacak isimler arasında showrunner Scott Gimple ile birlikte yapımcı kadrosundan Gale Anne Hurd, Robert Kirkman, Dave Alpert ve Greg Nicotero'nun isimleri duyurulmuştu.

THE WALKING DEAD 8. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

The Walking Dead, yeni sezonuyla 22 Ekim'de AMC ekranlarına geri dönecek.

"The Walking Dead" 8. bölüm fragmanı (Türkçe Alt Yazılı):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin