This Is Us ve Kidding dizilerinin yazarı Jas Waters hayatını kaybetti!

This Is Us ve Kidding gibi popüler dizilerin yazar ekibinde yer alan Jas Waters hayatını kaybetti...

Televizyon yazarı ve gazeteci Jas Waters hayatını kaybetti!

JAS WATERS 39 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

Jim Carrey'li Kidding ve son dönemin en popüler dizilerinden This Is Us'ın yazar ekibinde yer alan Jas Waters'ın ölüm haberi This Is Us ekibinin yazarlarının buluştuğu Twitter hesabından duyuruldu.

20-06/11/jas-waters-oldu.jpg

Açıklamada "This Is Us ailesinin tümü Jas Waters'ın ölüm haberini almaktan dolayı yıkıma uğradı. Birlikte vakit geçirdiğimiz süre boyunca Jas, hepimizin üzerinde bir iz bıraktı. Doğal yeteneğe sahip harika bir hikaye anlatıcısıydı. En derin sevgilerimizi sevdiklerine gönderiyoruz. O bizden biriydi. Huzur içinde yatsın" ifadeleri kullanıldı.

JAS WATERS NEDEN ÖLDÜ?

Jas Fly olarak da bilinen henüz 39 yaşındaki Waters'ın ölüm sebebine ilişkin bir detay paylaşılmadı.

JAS WATERS'IN KARİYERİ

NBC'nin amiral gemisi konumundaki popüler dizisi This Is Us'ın ikinci sezonunda görev yapan Waters son olarak Showtime'ın Jim Carrey'li komedi dizisi Kidding'in yazar ekibine dahil olmuştu.

Waters televizyon sektöründe ayrıca VH1'in The Breaks ve Comedy Central'in Hood Adjacent with James Davis dizilerinde de çalışmıştı.

20-06/11/jas-waters-foto.jpg

Waters televizyon sektöründeki çalışmalarının öncesinde Vibe Dergisi'nde köşe yazarlığı yapıyordu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin