Merve Mutlu
11 Haziran 2020 - 13:58
Gündem

Türkiye'nin dijital içerik platformu olan blutv, dünya çapında konuşulan yapımlar ile kendi ürettiği yapımları izleyicilerle buluşturmaya devam ederken, Çıplak adını taşıyan bir projeyi daha izleyicilere sunmaya hazırlanıyor. 

20-06/11/plak-dizisinden.png

Türkiye’de şimdiye kadar yapılmış en cesur kadın hikayesi olacağı iddia edilen mini dizi 8 bölümden oluşacak bir mini dizi olacak. Müzikleri ile de dikkatleri üzerine çeken dizi, Türkiye’de tüm bölümleri Iphone ile çekilen ilk dizi olma özelliğini de elinde bulunduruyor. Yapımcılığını TN Yapım’ın üstlendiği ve 11 Haziran'da blutv yayınına girecek olan Çıplak dizisinin senaryosunu Merve Göntem ve Can Evrenol kaleme alırken; yönetmenliğini de Baskın, Housewife, The Field Guide to Evil ve son olarak Peri: Ağzı Olmayan Kız filmlerinin yanı sıra Netflix’in ilk Türk yapımı olan Hakan Muhafız’ın ilk sezon bölümlerini yöneten Can Evrenol üstleniyor. Müziklerini Jakuzi, Ekin Beril, Nova Norda üretiyor.  

Çıplak dizisinin konusu nedir?

20-06/11/plak-dizisi.png

Dizinin başrolü Eylül adında bir kadındır. Eylül eskortluk yaparak geçinmekte ve para biriktirerek Galler'e taşınarak yeni bir hayat kurmak istemektedir. Gittiği bir bekarlığa veda partisinde, sosyetik bir kadınla evlenmek üzere olan müstakbel damat Cem'e aşık olması ile olaylar gelişecektir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin