Harlots dizisinin 4. sezonu gelmeyecek! Kararın detayları!

Hulu dizisi Harlots'un geleceği belli oldu. Üç sezonu geride bırakan yapım resmen iptal edildi ve 4. sezonu göremeyecek! Detaylar...

Dijital yayın platformu Hulu, bünyesindeki dizilerden "Harlots"un geleceği hakkında kararını verdi.

HARLOTS DİZİSİ İPTAL EDİLDİ!

Alınan karara göre İngiliz-Amerikan ortak yapımı Harlots resmen iptal edildi. Üç sezonu deviren yapım böylelikle dördüncü sezonu göremeyecek.

Her üç sezonu 8'er bölümden oluşan Harlots toplamda 24 bölümüyle dizi arşivindeki yerini aldı.

20-06/11/harlots-foto.jpeg

Samantha Morton, Lesley Manville, Jessica Brown Findlay gibi isimleri kadrosunda bulunduran yapımın üçüncü sezonu 10 Temmuz - 28 Ağustos 2019 tarihleri arasında izleyiciyle buluşmuştu.

"HARLOTS" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Hikayesi 18. yüzyılın Londra'sında geçen ve yaşanan olayları kadın perspektifinden izleyicilere yansıtan bir aile draması olarak nitelendirilen Harlots'ta Margaret'ın (Samantha Morton) liderliğindeki Wells ailesinin yaşadıkları ekranlara yansıtılıyor.

Bir Monumental Pictures yapımı olan Harlots'un oyuncu kadrosunda Samantha Morton (Margaret Wells), Lesley Manville (Lydia Quigley), Jessica Brown Findlay (Charlotte Wells) dışında Eloise Smyth (Lucy Wells), Bronwyn James (Fanny Lambert), Pippa Bennett-Warner (Harriet Lennox), Danny Sapani (William North) gibi isimler yer alıyor.

20-06/11/harlots-afis.jpg

Moira Buffini ve Alison Newman'ın yaratıcısı olduğu dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Alison Owen, Debra Hayward, Elizabeth Binns, Alison Carpenter ve Lawrence Till'den oluşuyor.

"Harlots" (Hulu) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin