Time After Time iptal edildi!

ABC'nin yeni dizilerinden Time After Time sizlere ömür! Kanal, henüz beş bölümünü geride bırakan dizisini düşük izlenme oranları nedeniyle yayından kaldırma kararı aldı.

ABC'nin yeni başlayan dizilerinden "Time After Time" sizlere ömür!

"TIME AFTER TIME" İPTAL!

Kanal, henüz beş bölümünü geride bırakan dizisini düşük izlenme oranları nedeniyle yayından kaldırma kararı aldı. Kısacası dizi resmen iptal edilmiş oldu.

Kevin Williamson'ın zaman yolculuğu temalı draması Pazar akşamındaki yayın kuşağını bundan sonra Alec Baldwin'in sunduğu Match Game programına devredecek.

KALAN BÖLÜMLER YAYINLANACAK MI?

Dizinin geri kalan bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı, yayınlanacaksa da bunun ne zaman ve hangi platformdan gerçekleşeceği konusunda henüz bir bilgi verilmiş değil.

İPTAL SEBEBİ: DÜŞÜK REYTİNGLER

Time After Time'ın yayından kaldırılmasının kuşkusuz tek nedeni kısa sürede dibe vuran izlenme oranları. Dizi, beş bölümlük kısa ekran macerasında izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.5 reyting oranı ve 2.2 milyon izleyici ortalamalarını elde etti.

17-03/30/time-after-time-dizisi.jpg

Karl Alexander’ın 1979 senesinde kaleme aldığı aynı isimli romandan ve yine aynı isimli filmden esinlenerek ekranlara uyarlanan Time After Time'ın oyuncu kadrosunda Freddie Stroma (H.G. Wells), Josh Bowman (John Stevenson/Jack the Ripper), Genesis Rodriguez (Jane) ve Regina Taylor (Vanessa Anders) gibi isimler rol alıyordu.

Outerbanks Entertainment ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcılığını Kevin Williamson ve Marcos Siega (Blindspot, The Following) üstleniyordu.

YAYINDAN ÇEKİLEN 2. DİZİ OLDU

Bu kararla birlikte Time After Time, bu sezon ulusal kanallar içinde yayından çekilen ikinci dizi oldu. Daha önceden CBS, iki bölümün ardından Doubt için iptal kararı almıştı.

"Time After Time" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin