Timuçin Esen ve Şevket Çoruh'lu Tetikçinin Oğlu dizisinden yeni tanıtım yayınlandı! Dizi ne zaman yayınlanacak?

Fox'un başrollerinde Timuçin Esen ve Şevket Çoruh'un yer aldığı Tetikçinin Oğlu dizisinden ilk tanıtım meraklıları ile paylaşıldı. Peki Tetikçinin Oğlu dizisi ne zaman yayınlanacak? Tetikçinin Oğlu dizisinin konusu ne? Tetikçinin Oğlu dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Tetikçinin Oğlu dizisi nerede yayınlanacak? Şevket Çoruh kimdir? Timuçin Esen kimdir? Genco Özak kimdir? Bahar Şahin kimdir? Esra Kızıldoğan kimdir? Aybike Turan kimdir?

Volkan Usta
22 Mart 2023 - 19:22
Kültür Sanat

Geçtiğimiz hafta ilk tanıtımıyla çok konuşulan “Tetikçinin Oğlu” dizisinden yeni bir tanıtım daha geldi.

23-03/22/tetikcinin-oglu-1-1679505162.png

Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’u ilk kez bir araya getiren dizinin yeni tanıtımında ünlü şarkıcı Nükhet Duru da yer alıyor. Bir pansiyon sahibini canlandıracak olan Duru, dizide konuk oyuncu olarak yer alacak.

23-03/22/tetikcinin-oglu-4.jpg

Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’u ilk kez bir araya getiren dizinin konusu kısaca şöyle:

23-03/22/tetikcinin-oglu-5.jpg

Kırk yılın dostu; Korkmaz (Timuçin Esen) ve İskender (Şevket Çoruh) İskender’in oğlu bir kaza sonucu vefat eder. Suçlanan ise Korkmaz’ın 22 yıl önce kaybettiği ve yıllardır aradığı oğlu, Metin (Genco Özak). Artık iki dost karşı karşıyalar; biri oğlu öldüğü için, diğeri ise oğlu ölmesin diye…

23-03/22/tetikcinin-oglu-3.jpg

Dizide Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’a Genco Özak, Sezin Akbaşoğulları, Serhat Kılıç, Bahar Şahin, Esra Kızıldoğan ve Baran Can Eraslan gibi birbirinden değerli oyuncular eşlik ediyor.

23-03/15/tetikcinin-oglu-4.jpg

Çok yakında FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan yeni dizi ‘Tetikçinin Oğlunun yapımını O3 Medya ve Same Film, yapımcılığını Saner Ayar ile Ömer Durak üstleniyor. Genel hikaye ve senaryosu Gökhan Horzum’a ait olan dizininin yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın ve Emre Aybek oturuyor.

23-03/22/tetikcinin-oglu-6.jpg

Etkileyici oyuncu kadrosu ve heyecan verici konusuyla ‘Tetikçinin Oğlu’, çok yakında FOX’ta.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin