TLC'de Eylül’de de “Her Akşam Film Akşamı”

TLC, Eylül ayında da filmseverlerin adresi olmaya devam ediyor. Film izlemek isteyenler TLC'de hafta içi her akşam 19.30’da mutlaka izleyecek iyi bir film bulacak. Eylül ayında aksiyondan bilim kurguya, dramdan komediye dünya sinemasının öne çıkan filmleri ve gelmiş geçmiş en muhteşem seriler TLC’de izleyicilerle buluşacak.

Volkan Usta
01 Eylül 2023 - 11:46
Viral

TLC’nin Eylül film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek. Her akşam saat 19.30’da Wonder Woman, Para Avcısı, Çılgınlar Şehri, Cehennem Melekleri 3, Cehennem Silahı serisi, Adalet Birliği, Ölüm Pençeleri, 57 No'lu Yolcu, İngiliz İşi, Çelik Adam, Geçmişten Gelen, Jonah Hex, Suikast, Kara Şövalye serisi, Bir Gün, Tarzan Efsanesi ve İhtiyar Delikanlı TLC'de ekrana gelecek.

 

Wonder Woman: I. Dünya Savaşı, Amazonların gizli adasına ulaşınca Amazon prensesi Diana, çatışmadan sorumlu olduğunu düşündüğü savaş tanrısı Ares'i bulup durdurmak için harekete geçer. Gal Gadot, Chris Pine ve Connie Nielsen başrollerde izleyiciyle buluşuyor.

 

Para Avcısı / The Wolf Of Wall Street: Gözünü para hırsı bürüyen genç borsacı Jordan Belfort kanunları çiğnemeye başlar. İşlediği suçlar ve üst düzey profili kısa sürede FBI'ın dikkatini çeker. Martin Scorsese’ın yönetemenliğindeki filmin başrollerinde Leonardo DiCaprio, Jonah Hill ve Margot Robbie var.

 

Çılgınlar Şehri / Asura: City Of Madness: Bir polis dedektifi, yozlaşmış bir belediye başkanı ile siyasi ahlaksızlığı ortaya çıkarmaya niyetli bir savcı arasında kalır. Tarafını seçmeye çalışırken işler karışmaya başlar.

 

Cehennem Melekleri 3 / The Expendables 3: Barney ve Cehennem Melekleri, acımasız bir silah tüccarına dönüşen ve Barney'nin öldürdüğünü düşündüğü ekibin ilk liderlerinden Stonebanks ile karşı karşıya gelir.

 

Cehennem Silahı serisi her Perşembe 19.30’da TLC’de

Cehennem Silahı / Lethal Weapon: Los Angeles'lı fevri bir polis eşinin ölümünden sonra temkinli bir cinayet masası dedektifiyle birlikte bir intihar vakasını araştırır ve uluslararası bir suç çetesini ifşa eder.

Cehennem Silahı 2 / Lethal Weapon 2: Los Angeles'ın bitirim dedektifleri göreve döner ve bu kez bir muhasebeciyi ararlar. Mafya onları yaşatmak istemez ve önüne çıkan herkesi öldürür.

Cehennem Silahı 3 / Lethal Weapon 3: Murtaugh, emekli olmadan önce Los Angeles Polis Teşkilatı deposundan silah çalan kanunsuz bir polisi yakalamak için ortağı Riggs'le birlikte çalışır.

Cehennem Silahı 4 / Lethal Weapon 4: Kafadar polisler Riggs ve Murtaugh göreve döner. Beladan uzak durmaları için atandıkları masa başı işlerinde, bir dizi göçmen kaçakçılığı ve sahtecilik suçunu ortaya çıkarırlar.

 

Adalet Birliği / Justice League: Dünya uzaylı istilasıyla karşı karşıya kalınca Batman, Flash ve Wonder Woman gibi gezegenin en güçlü kahramanları düşmana direnmek ve insanlığı kurtarmak için birlik olur. Zack Snyder yönetmenliğindeki filmin başrollerinde Ben Affleck, Henry Cavill ve Gal Gadot bulunuyor.

 

Ölüm Pençeleri / Unnatural: Küresel iklim değişikliği tüm hızıyla devam etmektedir. Bu sorun ise giderek korkunç sonuçlara neden olmaktadır. Kutup ayıları, bu nedenle mutasyona uğramış ve kana susamış birer canavara dönüşmüştür. Bu durum, birçok insan için korkunç bir dönemin habercisi olacaktır.

 

57 No'lu Yolcu / Passenger 57: Bir terörle mücadele uzmanı, yargılanmak üzere mahkemeye götürülen amansız bir teröristle yüzleşiyor. Tutuklu terörist onu yakalayan ekibi kandırıp uçağın kontrolünü ele geçiriyor.

 

İngiliz İşi / London Heist: Silahlı soyguncu ve suçlu olarak yaşamayı kariyer haline getirmiş Jack Cregan babasının cinayetini aydınlatmaya ve ondan kalan parayı bulmaya, hayatını tehlikeye atmak pahasına kararlıdır.

 

Çelik Adam / Man Of Steel: Süper güçlere sahip bir uzaylı olduğunu yıllarca saklayan Clark Kent, gezegeninden bir tehdidin Dünya'ya gelmesiyle gerçek kimliğini açıklamak zorunda kalır. Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Kevin Costner ve Russell Crowe başrollerde.

 

Geçmişten Gelen / The Gift: Simon ve Robyn yeni evli, genç bir çifttir. Hayatları tam da planladıkları gibi giderken, Simon'ın bir lise arkadaşıyla karşılaşması tüm yaşamlarını alt üst edecektir. Simon, Gordo'yu ilk başta tanımaz ama bir dizi beklenmedik karşılaşma ve kaynağı belirsiz hediye, geçmişten gelen korkunç bir sırrı da açığa çıkartacaktır. Jason Bateman, Rebecca Hall ve Joel Edgerton başrollerde izleyiciyle buluşuyor.

 

Jonah Hex: Amansız bir kelle avcısı ve üstün yetenekli bir nişancı olan Jonah Hex, ABD ordusundan reddedemeyeceği bir teklif alınca geçmişi ile yüzleşiyor.

 

Suikas / Assassination: 1900'lü yılların başlarında Kore - Japon işgali sırasında bir çok Kore'li aktivistin Japon yetkililerden saklanarak Çin'de yaptıkları suikast planları ekrana geliyor.

 

Kara Şövalye serisi her Cuma 19.30’da TLC’de

Kara Şövalye / The Dark Knight: Batman organize suçu bitirmek için Gotham'ın idealist avukatı Harvey Dent ile birlikte çalışır. Joker olarak tanınan psikopat suçlunun farklı planları vardır. Christian Bale, Heath Ledger ve Aaron Eckhart başrollerde.

Kara Şövalye Yükseliyor / The Dark Knight Rises: Batman kimliğini geride bırakan Bruce Wayne, Gölgeler Birliği'nin maskeli suçlu Bane'in önderliğinde dirilerek Gotham'ı tehdit etmesinin ardından eski hayatına geri döner.

 

Bir Gün / A Day: Kızının hayatını kurtarmak için etik kurallarını çiğneyen bir baba yıllar sonra sonsuz bir zaman döngüsüne girerek aldığı kararın bedelini öder.

 

Tarzan Efsanesi / The Legend Of Tarzan: Londra'da yaşama alışan Tarzan, hükumetin bir maden yerleşkesindeki aktivitelerini araştırması için eski evine çağrılır. Başrollerde; Alexander Skarsgård, Margot Robbie ve Christoph Waltz izleyiciyle buluşuyor.

 

İhtiyar Delikanlı / Oldboy: Karısı ve bebeğiyle mutlu bir hayat süren işadamı Oh Dae-su bir gün evinin önünden kaçırılır. Uyandığında kendini özel yapılmış bir hücrede bulur. Karısının öldürüldüğünü öğrenen Dae-su, 15 yıllık tutsaklığın ardından serbest bırakılır. Oh Dae-su yemin etmiştir. Mutlu hayatını yok eden adamdan intikam alacaktır.

TLC Kanal Bilgileri; Digiturk 30, D-Smart 36, Kablo TV 34, Tivibu 53, TV+ 30, Vodafone TV 30.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin