Tolga Sarıtaş'ın "Kusursuz" dizisi yeniden iptal edildi! Dizi geçmişteki kaderini yaşıyor!

Sevilen oyunu Tolga Sarıtaş yakın zamanda hayranlarının karşısına farklı bir roller çıkmaya hazırlanıyor. Peki Tolga Sarıtaş hangi dizide rol alacak? Tolga Sarıtaş'ın oynayacağı dizi nerede yayınlanacak? Tolga Sarıtaş'ın Kusursuz adlı dizisinde hangi isimler rol alacak? Kusursuz dizisi hangi platformda yayınlanacak? Kusursuz dizisinin konusu ne? Tolga Sarıtaş kimdir?

Volkan Usta
21 Ağustos 2023 - 16:29
Kültür Sanat

Bir süredir ekranlara ara veren yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş yakın zamanda sevenlerinin karşısında çıkmaya hazırlanıyordu. Fakat dizi 2 sene önceki kaderini tekrarladı. İşte detaylar!

23-08/06/f21zk7kwkaaa4ft.jpg

Tolga Sarıtaş‘ın merakla beklenen dizi projesi netlik kazanmıştı. Haluk Bilginer‘li “Baba” dizisinin ardından setlere ara veren sevilen oyuncu BluTV'nin “Kusursuz” adlı dizisiyle el sıkışmıştı.

23-08/06/f212ploxiaashho.jpg

Kadrosunda aynı zamanda Melisa Şenolsun, Ali Gözüşirin, Onur Durmaz ve Ece Yüksel gibi isimlerinde yer alacağı ve senaryosunu Kerem Deren‘in yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Ender Mıhlar oturacağı dizinin cast çalışmaları devam ederken şok bir karar alındı.

23-08/06/yeni-proje.jpg

BluTV’nin Rusya’yla ortak yapımı olan “Kusursuz” dizisi iptal edildi. Rus yapım ekibi ve Rus oyuncularla çıkan krizlerin ardından projeden tamamen vazgeçildiği öğrenildi. Dizinin 2 yıl önce de Cem Karcı yönetmenliğinde çekilmesi gündeme gelmiş ve kadroya Aybüke Pusat, Büşra Develi, Furkan Andıç ve Sercan Badur dahil olmuş, ancak sete az bir süre kala dizi rafa kaldırılmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin