Tolgahan Sayışman yeni dizi Şeref Sözü ile geliyor!

Ekranların sevilen ismi Tolgahan Sayışman'dan yeni dizi geilyor.

Merve Mutlu
27 Temmuz 2020 - 13:40
Gündem

Şimdilerde Şampiyon dizisinde Kafkas lakaplı Fırat Bölükbaşı karakterini canlandıran Tolgahan Sayışman'ın dizisi final için geri sayıma başladı. 34. bölümle ekranlara veda edecek olan dizinin ardından Sayışman yeni bir dizi ile yoluna devam edecek. 

20-07/27/ampiyon.png

BKS Yapım imzası ile TRT1 ekranlarında yayınlanan Şampiyon dizisinin yıldız ismi, daha dizisi final yapmadan yeni bir dizi için anlaşma yaptı. Cevdet Mercan'ın yöneteceği, Tims&B imzasıyla Show TV'de yayınlanacak olan Şeref Sözü için anlaşma imzalayan Sayışman, dizinin başrolü oldu. Daha önce Çağatay Ulusoy'a teklif edilen ve reddedilen teklifi kabul eden oyuncunun nasıl bir karakter canlandıracağı henüz bilinmiyor. Dizinin konusu ve türü de henüz bilinmeyenler arasında..

Tolgahan Sayışman dizileri

-Dicle
-Maçolar
-Esir Kalpler
-Elveda Rumeli
-Hepsi 1
-Lale Devri
-Asla Vazgeçmem
-Siyah İnci
-Bir Umut Yeter

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin