Orçun İynemli, Serkan Çayoğlu'nun başrolde olduğu Yeni Hayat dizisinde!

Yeni Hayat dizisinin hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
27 Temmuz 2020 - 13:22
Gündem

Başrollerinde Melisa Aslı Pamuk ve Serkan Çayoğlu'nun yer alacağı Kanal D'nin yeni dizisi Yeni Hayat'ın hazırlıkları devam ediyor. Çekimlerine Mart ayında başlanan ve koronavirüs salgını nedeniyle yayın tarihi ertelenen dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. 

20-07/27/yeni-hayat-basliyor.png

İlk iki bölümü hazırlanan Karga Seven Pictures imzalı dizi 26 Mart akşamında ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyordu ancak salgın nedeniyle tarih ertelendi. Harp okulu mezunu ve eskiden özel kuvvetlerde çalışmış olan Adem Şahin'in, zengin bir iş insanı olan Timur'un genç ve güzel eşi Yasemin'e korumalık yapmaya başlamasını, Yasemin'in kendisini kovdurmak için uğraşmasını ancak aralarındaki ilişkinin zamanla başka bir boyuta geçmesini konu alan dizi yeniden sete girdi. Ağustos ayında başlaması planlanan dizinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.

Orçun İynemli Yeni Hayat dizisinde!

20-07/27/iynemli-orcun.jpg

Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın gibi isimleri de kadrosunda bir araya getiren dizi için geri sayım başlarken kadroda yer alan bir isim daha belli oldu. Aras Bulut İynemli'nin abisi olan Orçun İynemli, 1997 yılından bu yana çeşitli özel tiyatrolarda ve İstanbul Devlet Tiyatrolarında oyunculuk yaptı. Daha önce Oyunbozan dizisinde rol alan oyuncu Yeni Hayat dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin