Nizamı Alem dizisinin müziklerini kim yapacak?

Merak uyandıran yeni dizi Nizamı Alem'in müziklerini kimin yapacağı belli oldu.

Merve Mutlu
27 Temmuz 2020 - 11:25
Gündem

TRT1 ekranları için Akli Film tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Leyla Tuğutlu, Sevda Erginci, Gürkan Uygun, Mehmet Özgür, Osman Sonant, Hatice Şendil, İlker Kızmaz ve Cemal Toktaş gibi isimlerin bir araya geldiği Nizamı Alem dizisinin hazırlıkları devam ediyor.

20-07/27/nizami-alem.png

Büyük Selçuklu dönemini anlatacak olan dev bütçeli dizi Sultan Melikşah, Terken Hatun, Nizamülmülk, Hasan Sabbah, Andreas, Arslantaş gibi karakterlerle ekranlarda olacak. Hazırlıkları devam eden dizinin oyuncu kadrosu yeni isimleri bünyesine dahil etmeye devam ediyor.

Nizamı Alem dizisinin müziklerini kim yapacak?

20-07/27/muzik.jpg

Merakla beklenen dönem dizisi Nizamı Alem'in hazırlıkları sürerken oyuncular da binicilik ve kılıç eğitimi almaya başladı. Müzikleri de şimdiden merak edilen dizinin müziklerini usta müzisyen Gökhan Kırdar ve dünyaca ünlü kazak müzik grubu Hassak üstlendi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin