Ramo dizisinin yeni sezon çekimleri başladı! Ne zaman başlıyor?

Ekranların sevilen dizisi Ramo ne zaman başlıyor?

Merve Mutlu
27 Temmuz 2020 - 11:12
Gündem

Başrollerinde Esra Bilgiç (Sibel) ile Murat Yıldırım'ın (Ramo) yer aldığı, Star Tv ekranlarında BKM Yapım imzası ile yayınlanan Ramo dizisinin yeni sezon hazırlıkları başladı. Kadrosundan Cemre Baysel, Görkem Sevindik ve İlhan Şen'in ayrıldığı diziye Olgun Şimşek katıldı.

20-07/27/ramoo.png

Çekimleri Adana'da yapılan ve koronavirüs salgını nedeniyle setlerine ara verilen dizi, yeni sezonda İstanbul çekimleri ile yoluna devam edecek. Burcu Cavrar, Sacide Taşaner, Ayça Koptur, Ruhi Sarı gibi isimlerle yoluna devam eden ve yönetmeni ile senaristi de değişen dizi; yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahalle olan Taşkapı mahallesinde kendi kuralları ve yasaları olan bir ailenin hikayesini ekranlara taşıyor. 

20-07/27/murat-yildirim.jpg

Yönetmenliğini M. Çağatay Tosun'un, senaristliğini ise Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan'ın üstlendiği Ramo'nun yeni sezon çekimleri başladı.

20-07/27/murat-y.jpg

20-07/27/ram.jpg

20-07/27/rammmo.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin