Zümrüdü Anka'nın yeni oyuncusu Sahra Şaş diziden ayrıldı!

Ekranların sevilen dizisi Zümrüdü Anka'nın kadrosunda değişiklik yaşandı.

Merve Mutlu
27 Temmuz 2020 - 11:02
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve oyuncu kadrosunda: Ceren Yılmaz, Alp Navruz, Ayten Uncuoğlu, Hatice Aslan, Simge Selçuk, Selim Bayraktar gibi isimleri bir araya getiren Zümrüdü Anka dizisinin yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Yeni sezonda yeni oyuncuların dahil olacağı dizinin kadrosunda sürpriz bir gelişme yaşandı. 

20-07/27/sahra-sas.png

Vatani görevini yerine getirmek üzere Suriye'ye gittikten bir süre sonra şehadet haberi gelen Serhat'ın ardında kalan gözü yaşlı Zümrüt'ün ailesine bakabilmek için çalışıp yetemeyince Serhat'ın amcası ile evlenmek zorunda kalmasının ardından Serhat'ın ölmediğini öğrenmesi ile yaşananları konu alan dizi yeni sezonda yeni isimlerle yola çıkıyor. İsmail Hacıoğlu'nun Cihan karakteriyle, Sahra Şaş'ın da Deniz karakteri ile yeni sezonda dahil olacağı diziden ayrıldı. Mide rahatsızlığı nedeniyle sette fenalaşan Şaş, doktor tavsiyesi ile diziden ayrılmak zorunda Sahra Şaş  kaldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin