Merve Mutlu
27 Temmuz 2020 - 10:56
Gündem

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Arıza dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Önümüzdeki sezonda Star TV ekranlarında başlaması üzere O3 Medya tarafından hazırlanan dizinin kadrosu belli oluyor.

20-07/27/ariza.png

Mütevazı ve dürüst bir hayat süren Ali Rıza ile babası karanlık dünyanın sözü geçen patronlarından olan Halide’nin kesişen ve o andan itibaren değişen hayatlarını konu alan dizinin kadrosunda: Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Cavit Çetin Güner, Dilara Aksüyek, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Birdal, Ali Rıza Kubilay, Yağızcan Konyalı ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi başarılı isimler bir araya geldi.

Murat Daltaban Arıza dizisinin kadrosuna dahil oldu!

20-07/27/murat-daltaban.jpg

En son Kardeş Çocukları dizisinde rol alan ve ekranların sevilen isimleri arasında yerini alan Murat Daltaban, Arıza dizisinin kadrosunda yerini aldı. Merak uyandıran yeni dizi Arıza'nın çekimleri başladı.

20-07/27/arizaa.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin