Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeniden sete çıkıyor! Yeni sezon ne zaman başlıyor?

Ekranların yeni dizisi Kuzey Yıldızı yeni sezona hazırlanıyor.

Merve Mutlu
27 Temmuz 2020 - 10:25
Gündem

Başrollerinde: İsmail Demirci (Kuzey) ve Aslıhan Güner'in (Yıldız) yer aldığı ve kadrosunda: Zeynep Koltuk, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Merve Şen, Burak Can gibi başarılı ve sevilen isimlerin yer aldığı Show TV dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni sezon hazırlıkları başladı.

20-07/27/kuzey-ve-yildiz.jpg

Aldattığı eşinden ayrılan ve 3 kızıyla birlikte memleketi Ordu’ya geri dönmeye çalışan Kuzey’in renkli hikayesi anlatılırken, Kuzey'in gençliğinde Üniversite okumak için İstanbul'a gitmesi ile unuttuğu ve başkasıyla evlenerek herkesi karşısına aldığı Yıldız'la yıllar sonra yeniden karşı karşıya gelmesini konu alıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni sezon ne zaman başlıyor?

20-07/27/kuzey-yildizi.jpg

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm diziler çekimlerine ara verirken Kuzey Yıldızı da ara verdi ve normalleşmenin başlaması ile de ekranlara dönerek sezon finali yaptı. Yeni sezonu merak edilen dizi 10 Ağustos'ta yeniden sete girecek ve Eylül ayında başlayacak olan yeni sezon için hazırlıklar başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin