Menajerimi Ara dizisinin konukları arasına Nükhet Duru da girdi!

Yeni dizi Menajerimi Ara'nın kadrosuna yeni isim dahil oluyor.

Merve Mutlu
24 Temmuz 2020 - 16:20
Gündem

Başarılı ve sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda: Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimlerin yer alacağı Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara'nın hazırlıkları devam ediyor. 

20-07/24/ay-yapim.png

Yayınlanan ilk tanıtımı ile büyük heyecan yaratan yeni dizi, yeni sezonda Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Ay Yapım tarafından hazırlıkları yürütülen yeni sezonun iddialı projesine ana kastın haricinde konuk olarak kendi isimleri ile konuk olarak katılacak isimler de oldukça konuşuldu. Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Ozan Güven, Nebahat Çehre ve Çağatay Ulusoy gibi isimlerin konuk olacağı dizinin cast çalışmaları devam ediyor. 

Nükhet Duru da Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor!

20-07/24/menajerimi-ara.jpg

Birbirinden başarılı isimleri kadrosunda ağırlamaya hazırlanan ve dünyaca ünlü yapım Call My Agent'tan uyarlanarak hazırlanan Menajerimi Ara dizisi bir menajerlik şirketini merkeze alan ve eğlence dünyasının perde arkasını konu alan bir yapım olacak. Dizide konuk olarak yer alması için Emel Sayın'a da teklif götürüldüğü ama daha sonra Nükhet Duru ile el sıkışıldığı konuşuluyor.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin