Toprak İle Fidan bugün Star'da başlıyor

Star Tv'nin yeni günlük dizisi Toprak İle Fidan bugün başlıyor. Peki Toprak İle Fidan'ın konusu ne? Toprak İle Fidan dizisinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Toprak İle Fidan'ın 1. Bölümünde neler yaşanacak?

Volkan Usta
31 Ekim 2022 - 11:04
Kültür Sanat

Türk televizyon tarihinde birçok ilkin yaratıcısı ve öncüsü olan Star TV, yepyeni dizisi “Toprak ile Fidan” için benzersiz bir hamle ile izleyici karşısına çıkıyor. Bu kararı ile Türk televizyon tarihindeki yayın akışında ciddi bir değişiklik oluşturan Star, dizi tutkunlarını Toprak ile Fidan ile birçok kanalın ana haber saati olan 19.00’da bir araya getiriyor.

22-10/31/87361.jpg

Başrollerini Hazal Adıyaman ve Osman Aydın’ın paylaştığı, yapımını ise OGM Pictures ve Stellar Yapım’ın üstlendiği Toprak ile Fidan dizisi hafta içi her gün saat 19.00’da Star ekranlarında yerini alacak.

22-10/31/87362.jpg

Fidan ile Toprak’ın dizisinin ilk iki bölümünün konusu ne olacak?

Toprak; geçirdiği trafik kazasından sonra 5 yıl komada kalır ve uyandığında hiçbir şey hatırlamaz. Hayatıyla ilgili sadece kendine söylenen şeyleri benimsemek zorunda kalan Toprak için bir şeyler yerine tam oturmaz. Annesi Keriman, Toprak’ı nişanlısı olduğunu söylediği Aydan’la evlenmesi için zorlar.

22-10/31/87364.jpg

Fidan ise 5 sene önce kocası ve çocuğunu kaybetmiştir ve hasta babası ile üvey annesi ile beraber yaşamaktadır. Toprak’ın ve annesi Keriman’ın uzun yıllardır hizmetlisi olan Halide; gerçekleri bilen iki kişiden biridir ve içindeki suçluluk duygusunu daha fazla bastıramayarak gerçekleri anlatmak için Toprak’la beraber Fidan’ın yanına gider. Fidan’a saldıran Ercan’ı gören Toprak araya girer ve Fidan’ı kurtarır.

22-10/31/87360.jpg

Fidan, ölen kocası Nejat’a çok benzeyen Toprak’ın kim olduğunu anlayamaz ama hem ona hem de oğlu Burak’a yakınlık hisseder. Ercan, hastaneye götürülen Fidan’ın peşini orada da bırakmaz ve Fidan’ın kendisine evet demesi için yeni planlar yapar.

22-10/31/87357.jpg22-10/31/87359.jpg

Toprak ile Fidan” 31 Ekim Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün saat 19:00’da Star’da…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin