Trigonometry dizisi BBC'de başlıyor! Trigonometry konusu, fragmanı ve oyuncuları

Birbiri için yaratılmış üç kişinin aşk hikayesi... BBC Two'nun yeni dizisi Trigonometry 15 Mart'ta başlıyor. Trigonometry konusu, fragmanı, fotoğrafları ve oyuncu kadrosu...

Birbiri için yaratılmış üç kişinin aşk hikayesi...

TRIGONOMETRY DİZİSİ 15 MART'TA BAŞLIYOR!

Duncan Macmillan & Effie Woods'un yaratıcısı olduğu BBC Two dizisi "Trigonometry" 15 Mart 2020 Pazar akşamı başlıyor.

Gary Carr, Thalissa Teixeira ve Ariane Labed'in başrolleri paylaştığı dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşurken açılış çift bölümle gerçekleşecek.

20-03/16/trigonometry-dizi-foto1.jpg

"TRIGONOMETRY" KONUSU

Trigonometry dizisinin konusu ise kısaca şöyle:

Dizinin merkezinde para sıkıntısı çeken ve birbirlerine deli gibi aşık olan başarılı şef Gemma ve paramedik erkek arkadaşı Kieran çifti ile Londra'daki evlerine eve kiracı olarak davet ettikleri dünya çağında yetenekli eski bir senkronize yüzücü Ray bulunuyor.

Ancak çok geçmeden her biri alışılmadık şekilde üçlü bir ilişki içinde birlikte olmaları gerektiğini anlarlar. Ve her üçünün yaşamı ve ilişkiye bakış açıları sonsuza dek değişir.

TRIGONOMETRY OYUNCU KADROSU

Trigonometry'nin oyuncu kadrosunda Gary Carr (Kieran), Thalissa Teixeira (Gemma), Ariane Labed (Ray) üçlüsüne Rebecca Humphries (Caroline), Isabella Laughland (Moira), Aymen Hamdouchi (Chris), Ambreen Razia (Naima), Duramaney Kamara (Asher), Aston Mcauley (Victor), Adrian Rawlins (Mick) ve Anne Consigny (Mathilde) gibi isimler eşlik ediyorlar.

20-03/16/trigonometry-dizi-foto2.jpg

Yapımın yürütücü yapımcı kadrosu Tessa Ross, Juliette Howell, Duncan Macmillan, Effie Woods ve Athina Rachel Tsangari'den oluşuyor.

Athina Rachel Tsangari (Attenberg) ve Stella Corradi (On The Edge) ikilisinin yönetmen koltuğunu paylaştıkları dizinin ilk sezon bölümleri HBO Max platformunda da izleyiciyle buluşacak.

"Trigonometry" (BBC Two) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin