Merve Mutlu
16 Mart 2020 - 10:31
Gündem

Başrollerinde Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım'ın yer aldığı Ramo dizisi, heyecan dolu bölümleri ile hiç hız kesmeden yoluna devam ediyor. Çekimleri Adana'da yapılan dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oldu.

20-03/16/ramo-dizisi.gif

Sevilen isimleri bir araya getiren oyuncu kadrosunda: Görkem Sevindik, Burcu Cavrar, Sacide Taşaner, Ayça Koptur, Ruhi Sarı ve Cemre Baysel gibi isimleri buluşturarak izleyicilere keyifli anlar sunuyor. Belalı, yoksul ancak kimi zaman da eğlenceli olan bir mahallede, Taşkapı'da, Pompacılar çetesinin yaptığı işlerle mahallenin yağız delikanlısı olan Ramazan'ın (Ramo) hikayesini ve Sibel'e olan aşkını anlatan dizi Salı akşamları izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. 

Ekin Türkmen Ramo dizisinin kadrosunda!

20-03/16/ekin-turkmen.jpg

Küçük Kadınlar adlı dizide canlandırdığı karakterle tanınan Ekin Türkmen; Ekmek Teknesi, Nefes Nefese, Acı Hayat, Menekşe ile Halil, Kısmetim Otel, Bir Kadın Tanıdım, Aşk Emek İster ve Son Desten gibi projelerde yer aldı. Sevilen oyuncu şimdi de şarkıcı Meryem karakteri ile Ramo dizisinin kadrosunda.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin