Yeni Hayat dizisi hangi gün? Ne zaman başlıyor?

Kanal D'nin yeni dizisi Yeni Hayat ne zaman başlıyor?

Merve Mutlu
16 Mart 2020 - 11:32
Gündem

Başrollerinde Adem karakteri ile Serkan Çayoğlu ile Yasemin karakteri ile de Melisa Aslı Pamuk'un yer aldığı Yeni Hayat dizisinin hazırlıklarında sona gelindi. Karga Seven Pictures tarafından hazırlanan yeni dizinin ne zaman başlayacağı da hangi gün olacağı da nihayet belli oldu.

20-03/16/serkan-cayoglu.png

Harp okulu mezunu ve eskiden özel kuvvetlerde çalışmış olan Adem Şahin'in, zengin bir iş insanı olan Timur'un genç ve güzel eşi Yasemin'e korumalık yapmaya başlamasını, Yasemin'in kendisini kovdurmak için uğraşmasını ancak aralarındaki ilişkinin zamanla başka bir boyuta geçmesini konu alacak olan Yeni Hayat dizisi, oyuncuların fanları tarafından merakla bekleniyor. 

Yeni Hayat ne zaman başlayacak?

20-03/16/yeni-hayat-dizisi.png

Nilperi Şahinkaya, Nisa Sofiya Aksongur, Tayanç Ayaydın gibi isimlerin de kadrosunda bir araya geldiği Yeni Hayat dizisi 26 Mart Perşembe akşamı başlayacak ve izleyicilerin beğenisine sunulacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin