TRT 1'in yeni dizisi "Kendi Düşen Ağlamaz'ın" ilk tanıtımı yayınlandı!

TRT'nin başrollerinde Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar ve Enes Koçak isimlerin yer aldığı "Kendi Düşen Ağlamaz"dan ilk tanıtım yayınlandı. Peki Kendi Düşen Ağlamaz dizisi ne zaman yayınlanacak? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi nerede çekiliyor? Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin konusu ne? Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi uyarlama mı?

Volkan Usta
30 Mayıs 2023 - 09:55
Kültür Sanat

TRT 1 ekranından izleyici ile buluşmak için gün sayan yeni dizi "Kendi Düşen Ağlamaz" ın ilk tanıtımı yayınlandı.

23-05/30/02.jpg

Deneyimli isimlerle genç yıldızları kadrosunda buluşturan “Kendi Düşen Ağlamaz, annesinin ölümünden sonra babasının yeniden evlenmesine mani olmak isterken kendi kazdığı kuyuya kendi düşen Alize'nin ve ailesinin başına gelenleri sıcak ve eğlenceli bir dille ekrana taşıyacak.

23-05/30/i16a4468.JPG

Kadrosunda ‘’Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar, Enes Koçak, Berat Yenilmez, Hivda Zizan Alp, Yonca Şahinbaş, Serhan Onat, Sema Çeyrekbaşı, Yiğit Kalkavan, Sait Genay, Beste Yaralı, Çağla Boz ve Yiğit Kaan Yazıcı gibi sevilen isimleri buluşturan Kendi Düşen Ağlamaz yayınlanan tanıtımı ile beğeni topladı.

23-05/30/03.jpg

Ayşegül Çiçekoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan senaryosunu Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kıygı birlikte kaleme aldığı yönetmenliğini ise Emre Kabakuşak ile İnci Balabanoğlu'nun yaptığı "Kendi Düşen Ağlamaz" çok yakında TRT 1'de başlayacak.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin