TRT1'den Ramazan ayında "Mesnevi’den Hikayeler" geliyor!

Ramazan ayı boyunca Mesnevi’den Hikayeler ekranlarda olacak.

Merve Mutlu
21 Nisan 2020 - 12:06
Gündem

Çin'de başlayan ve tüm dünyaya yayılarak Türkiye'de de etkisini gösteren koronavirüs nedeniyle zor zamanlar yaşadığımız şu günlerde, Ramazan ayında TRT1 ekranlarında yeni bir program başlıyor. Bahadır Yenişehirlioğlu'nun sunacağı program çok yakında izleyicilerle olacak.

20-04/21/img_1729.JPG

Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin dünyaya ilham veren eseri Mesnevi'de yer alan hikayeler, ünlü oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu'nun sesi ile ramazan sofralarına anlam katacak. Mesnevi'nin hikayeleri ve şiirleri muazzam bir yorum ile ekranlara gelecek. Mesnevi'den Hikayeler programı; ilmi derinliği ve fikirleri ile geçmişte bu toprakları şimdi ise tüm dünyayı aydınlatan Mevlana'yı günümüz insanına ve dünya toplumlarına aktarmak ve yaymak amacıyla hazırlanan eşsiz bir program olacak. Mevlana’nın eserlerindeki derinliği öz haline getirip halka ulaştıran beyit ve “kıssadan hisse” messel ve hikayeler; ‘’Mesnevi'den Hikayeler’’ Programı ile ramazan ayı boyuncu TRT1 ekranlarında olacak…    

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin