TRT'den yeni günlük dizi İncir Ağacı geliyor! Konusu ve oyuncuları..

TRT1 ekranları yeni bir dizi projesini daha izleyicilerle buluşturuyor.

Merve Mutlu
02 Ekim 2019 - 13:36
Yeni Bölüm

Birbirinden güzel diziler yeni sezonda televizyon ekranlarını süslerken, yeni diziler de ekranlardaki yerini almaya devam ediyor. O dizilerden biri de TRT1 ekranlarının yeni günlük dizisi İncir Ağacı oldu. 

19-10/01/incir-agaci-basliyor.png

Çekimlerine 1 Eylül'de başlanan ve Nuh Şen yönetmenliğinde hazırlanan İncir Ağacı dizisi hafta içi her gün ekranlarda olacak. 70'li yıllarda geçecek bir dönem dizisi olan İncir Ağacı hem dram hem de aile türünde olacak.

İncir Ağacı dizisinin oyuncuları:

19-10/01/incir-agaci.png

Oyuncu kadrosunda birçok isim televizyonda görmeye alışık olmadığımız isimler olsa da birçoğu tiyatro kökenli olan oyunculardan oluşuyor. Kadroda: Arif Nazım, Özlem Güveli, Burakhan Yılmaz, Sidal Damar, Faruk Pakiş, Ece Baliç, Aylin Kılınçarslan, Murat Demirkıranlardan, Enzel Damla Tombak, Buket Cingöz ve Fatih Hürkan gibi birçok isim yer alıyor. 

İncir Ağacı dizisinin konusu:

19-10/01/incir-agaci-sefik.png

Bir dönem dizisi olacak olan ve 70'li yıllarda geçecek olan dizide: Ocak ailesinin intikam ve aşk dolu hikayesi anlatılırken Şefik (Yılmaz Ceylan) ve Jale aşkı anlatılacak. Dikkat çeken sürpriz dizi 14 Ekim'den itibaren hafta içi her gün ekranlarda olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin