Bir Aile Hikayesi final yapıyor.. Final tarihi belli oldu!

Fox'un sevilen dizisinden izleyicileri üzen haber geldi..

Merve Mutlu
02 Ekim 2019 - 14:24
Yeni Bölüm

Kadrosunda Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker, İrem Sak, Elçin Afacan gibi birçok sevilen ismi bir araya getiren ve sıcacık hikayesi ile izleyicileri kucaklayan Bir Aile Hikayesi adlı diziden kötü haber geldi...

19-10/02/this-is-us.png

This is us adlı yabancı diziden uyarlanan dizi, içinde entrika, aksiyon, şiddet gibi klişe ve toplumu kötü etkileyen durumların olmaması nedeniyle sevilmiş, aile dizileri kategorisinde en beğenilen diziler arasına girmişti. Sıcacık hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile 15 bölüm ilerleyen dizi maalesef kan kaybetmeye başladı ve 15. bölümü reyting sıralamasında totalde 4. sıraya geriledi.

Bir Aile Hikayesi final yapıyor! Final ne zaman?

19-10/02/bir-aile-hikayesi-final-yapcak.png

İzleyicilerin merakla 16. bölümünü beklemeye başladığı diziden gelen haber dizinin hayranlarını üzecek. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi, 20. bölümde yapacağı final ile ekranlara veda etme kararı aldı.. Medyatava'nın haberine göre ekran yolculuğunda sona yaklaşacağı öğrenilen dizi, herhangi bir aksama olmazsa 2 Kasım akşamı seyircisi ile vedalaşacak..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin