Şampiyon dizisinin final tarihi belli oldu! Mucize Doktor rakibini eledi..

TRT1'in yeni dizisi Şampiyon'dan üzücü haber geldi..

Merve Mutlu
02 Ekim 2019 - 15:01
Yeni Bölüm

Başrolünde, eski bir boksör olan Şampiyon Kafkas lakaplı Fırat karakterini canlandıran Tolgahan Sayışman'ın yer aldığı ve çocuk oyuncu Emir Özyakışır'ın da oğlu Güneş karakteri ile başarılı bir performans sergilediği Şampiyon dizisinden üzücü haber geldi. 

19-10/02/ampiyon-dizisi.jpg

Kafkas lakaplı eski bir boksör olan ve hamile eşinin kendisini izlediği son maçında en büyük rakibinin ölümüne neden olan Fırat Bölükbaşı'nın, boksu bıraktıktan sonra hastalık nedeniyle kaybettiği eşinden kalan tek şey olan çocuğu ile yaşam mücadelesini ve karısını kaybettiği hastalığın aynısına yakalanan oğlunun tedavisi için çare ararken de ölümüne neden olduğu kişinin kardeşi ile yollarının kesişmesini konu alan dizi, ilk 3 bölümü ile izleyici karşısına çıktı. 

Şampiyon final mi yapacak?

19-10/02/4-1570016995.jpg

Diriliş Ertuğrul gibi reyting birinciliğini kaptırmayan bir dizi yerine sınırsız bütçeyle hazırlanan Şampiyon dizisi ne yazık ki aldığı 3 reyting ile geçtiğimiz sezon çarşamba akşamı yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin reytinlerinden 5’te 1 oranında dahi alamadı ve bu durum da TRT1 için hayal kırıklığı oldu. Perşembe akşamları yayınlanan dizinin ilk göze çarpan rakibi reyting tahtını elinden bırakmayan Bir Zamanlar Çukurova dizisi idi. Ancak Fox ekranlarında başlayan Mucize Doktor dizisi iki diziyi de eleyerek reytinglerde zirveye yerleşti.

diziseti.tv'nin haberine göre: Şampiyon dizisi 26 aralık perşembe günü 16. bölümü ile final yaparak ekranlara veda edecek ve yeni bir sezonu daha görmeyecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin