TRT'nin yeni günlük dizisi İncir Ağacı'ndan ilk tanıtım! Hangi gün, saat kaçta?

TRT'nin yeni günlük dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Merve Mutlu
02 Ekim 2019 - 16:00
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Arif Nazım, Özlem Güveli, Burakhan Yılmaz, Sidal Damar, Faruk Pakiş, Ece Baliç, Aylin Kılınçarslan, Murat Demirkıranlardan, Enzel Damla Tombak, Buket Cingöz ve Fatih Hürkan gibi tiyatro kökenli birçok ismi bir araya getiren İncir Ağacı dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. 

19-10/02/incir-agaci.png

Çekimlerine 1 Eylül'de başlanan ve Nuh Şen yönetmenliğinde hazırlanan yeni günlük dizi: 70'li yıllarda geçecek bir dönem dizisi olmasının yanı sıra Ocak ailesinin intikam ve aşk dolu hikayesi anlatılacak ve Şefik ile Jale'nin aşkı gözler önüne serilecek. 

19-10/02/incir-agaci-dizisi.png

14 Ekim'den itibaren haftaiçi her gün saat 15.00'da ekranlarda olacak olan dizi, TRT1 ekranlarının Seksenler'le birlikte ikinci günlük dizisi olacak. Tanınmış oyunculara yer vermeyen ve sahne kökenli oyuncuları kadrosunda buluşturan dizinin tanıtımını sitemizden izleyebilirsiniz.

İncir Ağacı ilk tanıtım:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin