TRT'nin sevilen dizisi Teşkilat'a süpriz transfer! Yeni sezonda hangi önemli isim diziden ayrılıyor?

TRT 1'in en önemli dizilerinden Teşkilat yeni sezonda da izleyicisinin karşısın çıkmayı hedeflerken yapımda flaş bir oyuncu değişikliği yaşanacak. Peki Teşkilat dizisine hangi ünlü isim katılacak? Teşkilat dizisinden ayrılan oyuncu kim? Teşkilat yeni sezonda neler olacak? Teşkilat'ın sezon finali ne zaman? Teşkilat'ın 106. bölümünde neler yaşandı? Teşkilat'ın 107. bölümünde neler olacak? Teşkilat 107. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat'ın yeni sezonunda neler yaşanacak? Teşkilat reytinglerde kaçıncı oldu? Tolga Sarıtaş kimdir? Murat Yıldırım kimdir?

Volkan Usta
07 Mayıs 2024 - 11:00
Kültür Sanat

TRT 1 ekranlarında yayınlandığı günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat yeni sezonda da ekranlarında olmaya devam edecek. Peki diziden ayrılacak isimler kimler? Hangi yakışıklı oyuncu ekibe katılacak? İşte detaylar!

Tims&B imzalı dizisi Teşkilat 5. Sezonuyla da seyirciyle buluşmaya gelecek dönemde devam edecek. Burak Arlıel’in yönettiği, Teşkilat Yazı Grubu’nun kaleme aldığı dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım iki dönem boyunca rol aldığı diziden bu sezon ayrılacak.

Yapım yeni sezonda başrol olarak dizide yer alması için birçok isim üstünde çalışmalarına devam ederken gündeme flaş bir isim geldi. Daha önce aynı yapım şirketinin Söz adlı projesinde başarılı bir performans sergileyen Tolga Sarıtaş'a teklif yapıldığı gündeme geldi. Sarıtaş, eğer projeyi kabul ederse daha önce birlikte rol aldığı Söz dizisindeki partneri Aybüke Pusat ile yeniden yolları kesişmiş olacak.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin