True Detective 3. sezon için Mahershala Ali ile görüşülüyor!

True Detective üçüncü sezon için Moonlight'ın Oscar ödüllü oyuncusu Mahershala Ali ile görüşmelere başlandığı; görüşmelerin henüz çok erken aşamada olduğu ve şimdilik herhangi bir anlaşmaya varılmadığı belirtiliyor.

Volkan Küçükel
30 Haziran 2017 - 22:00
Gündem

HBO'nun önemli bir hayran kitlesine sahip antoloji türündeki dizisi True Detective'in üçüncü sezonunun gelip gelmeyeceği henüz belirsiz olsa da olası bir yeni sezon için altyapı çalışmaları sürüyor.

TRUE DETECTIVE 3. SEZON İÇİN İLK BAŞROL ADAYI!

Üçüncü sezon için Moonlight'ın Oscar ödüllü oyuncusu Mahershala Ali ile görüşmelere başlandığı; görüşmelerin henüz çok erken aşamada olduğu ve şimdilik herhangi bir anlaşmaya varılmadığı belirtiliyor.

HBO, True Detective'in üçüncü sezonu için bir onay vermiş değil ancak yaratıcı ekibin bir süredir yeni sezon hikayesi için çalışmalarda bulunduğu biliniyor. Ali ile yapılacak görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkması durumunda üçüncü sezonun resmi bir hal alma süreci hız kazanacaktır.

Yeni sezon hikayesiyle ilgili herhangi bir detay ortaya çıkmadığı için aktör ile hangi karakter için görüşmeler yapıldığı da bilinmiyor.

ALI'NİN KARİYERİ

Moonlight'tki performansıyla en iyi yardımcı erkek oyuncu Oscar'ını kazanan Mahershala Ali; sinema dışında Netflix'in House of Cards'taki beğenilen Remy Danton rolü ile Luke Cage'deki Cornell 'Cottonmouth' Stokes ve Alphas dizisindeki Nathan Clay rolleriyle de biliniyor.

17-07/01/mahershala-ali-house-of-cards.jpg

Geçtiğimiz Ocak ayı içinde HBO Programlama Başkanı Casey Bloys üçüncü sezon için umutlu olduğunu belirtirken; sene başlarında yaratıcı isim Nic Pizzolatto ile David Milch ikilisi yeni sezon hikayesi üzerinde çalışmalara başlamışlardı.

Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Michelle Monaghan, Michael Potts, Tory Kittles'lı sekiz bölümlük ilk True Detective sezonu 12 Ocak-09 Mart 2014 tarihleri arasında HBO ekranlarına gelirken; Colin Farrell, Rachel McAdams, Taylor Kitsch, Kelly Reilly, Vince Vaughn'lu ikinci sezon ise 21 Haziran-09 Ağustos 2015 tarihleri arasında yine sekiz bölümden oluşan ikinci sezonuyla izleyicilerle buluşmuştu.

"True Detective" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin