Sneaky Pete 2. sezon oyuncu kadrosuna yeni isimler!

Jennifer Ferrin ile Miriam Morales ikilisi Amazon'un Sneaky Pete dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosuna tekrar eden rollerle dahil olan yeni isimler oldular.

Volkan Küçükel
30 Haziran 2017 - 22:30
Gündem

Sene başlarında yeni sezon onayını alan Amazon'un Sneaky Pete dizisinin ikinci sezonundan oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

SNEAKY PETE 2. SEZONA YENİ İSİMLER

Hell on Wheels ve The Knick gibi dizilerde karşımıza çıkan Jennifer Ferrin ile Miriam Morales (Orange Is the New Black) ikilisi Amazon'un dramasının yeni sezon oyuncu kadrosuna tekrar eden rollerle dahil olan yeni isimler oldular.

17-07/01/jennifer-ferrin-ve-miriam-morales-sneaky-pete.jpg

Jennifer Ferrin dizide Dedektif Winslow'n ölümünü araştıran NYPD Dedektifi Joyce Roby karakteriyle karşımızda olacak. Joyce akıllı, karizmatik, çekici ve kül yutmaz bir karakter olarak nitelendiriliyor.

38 yaşındaki Ferrin son olarak Fox'un drama pilotu The Passage'da rol alırken Time After Time (Brooke), Falling Water (Busy), Hell on Wheels (Louise Ellison), The Knick (Abigail Alford) ve Falling Skies (Rebecca Mason) gibi dizilerde de rol aldı.

Miriam Morales ise Bridgeport İlkokulu'nda çalışan bir öğretmen ve aynı zamanda Ellen'in (Jete Laurence) öğretmeni.

Netflix'in Orange is the New Black dizisinde Pidge karakteriyle izlediğimiz Miriam Morales geçmişte The Colors of Love ve Law & Order: Special Victims Unit gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer almıştı.

17-07/01/sneaky-pete-1498903363.jpg

Ferrin ve Morales dışında ikinci sezonda Giovanni Ribisi, Marin Ireland, Peter Gerety, Libe Barer, Shane McRae, Michael Drayer ve Margo Martindale'i izlemeye devam edeceğiz.

SNEAKY PETE KONUSU

Giovanni Ribisi'nin canlandırdığı Marius Josipovic isimli bir dolandırıcının hapishaneden çıkmasının ardından hücre arkadaşının kimliğini üstlenerek onun ailesine karışmasıyla gelişen ilginç olayları konu edinen dizi Sony TV ve Amazon Studios ortak yapımcılığında hazırlanıyor.

"Sneaky Pete" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin