Tuğba Çom Makar Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor!

Menajerimi Ara dizisine yeni konuk geldi.

Merve Mutlu
30 Aralık 2020 - 18:49
Gündem

Star Tv ekranlarının Ay Yapım imzalı, Call My Agent dizisinden uyarlanan dizisi Menajerimi Ara, yayın hayatına tam gaz devam ediyor. Bir menajerlik şirketinde geçen başarılı dizi, ünlüler dünyasının ışıltılı hayatının perde arkasına da menajerlerin hayatı üzerinden ışık tutuyor. Sevilen dizinin kadrosuna yeni bir isim daha konuk olacak.

20-12/30/menajerimi-ara.jpg

Her bölümünde yeni isimleri konuk olarak ağırlayan ve daha önce: Ercan Kesal, Hazal Kaya, Burçin Terzioğlu, Aslı İnandık, Alican Yücesoy, Ozan Dolunay, Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Nükhet Duru, Gökçe Bahadır, Derya Baykal, İrem Derici, Ferhan Şensoy, Selen Uçer, Murat Dalkılıç, Hayrettin ve Çağatay Ulusoy gibi ünlü isimleri kendi kimlikleri ile konuk eden dizinin önümüzdeki bölümü yine sürpriz bir oyuncuyu konuk edecek.

Tuğba Çom Makar Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor!

20-12/30/tugba-com-makar-1609343746.jpg20-12/30/tugba-com-makar-1609343746.jpg

Sevilen isimlerin bir araya geldiği ve büyük bir beğeniyle izlenen Menajerimi Ara dizisine yeni bölümde Tuğba Çom Makar konuk olacak. Estetik kararı yüzünden mağdur olan ve çözümü menajeri Çınar’ı aramakta bulan oyuncu diziye renk katarken yeni bölümde Feris’in Dicle ve Kıraç’ın önceden tanıştığını öğrenmesi, Feris ve Dicle’yi bir kez daha karşı karşıya getiriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin