Kırmızı Oda'ya Köksal Engür konuk oluyor!

Sevilen diziye bir oyuncu daha konuk oluyor.

Merve Mutlu
30 Aralık 2020 - 17:06
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranlarında yayınlanan ve Gülseren Budayıcıoğ'lun gerçek hayat hikayelerini konu alan kitabından uyarlanarak hazırlanan Kırmızı Oda adlı dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha konuk oluyor.

20-12/30/kirmizi-oda.jpg

Başrolünde Doktor Hanım karakteriyle Binnur Kaya'nın yanı sıra Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral gibi isimlerin de yer aldığı ve yüksek izlenme alan cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen diziye şimdilerde Aslıhan Gürbüz, Sema Keçik, Bülent Seyran ve Sezin Akbaşoğulları konuk oluyor.

Kırmızı Oda'ya Köksal Engür konuk oluyor!

20-12/30/koksal.jpeg

Sevilen isimleri kadrosunda ağırlayan ve her bölümü ile çok konuşulan Kırmızı Oda'ya, Meriç Aral'ın canlandırdığı Ayşe karakterinin dedesi rolü için usta oyuncu Köksal Engür konuk oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin