Merve Mutlu
30 Aralık 2020 - 15:06
Gündem

tv8 ekranlarında yayınlanana ve Beyazıt Öztürk, Hadise ve Murat Boz'un jüri üyeliğini, Acun Ilıcalı'nın da sunuculuğunu yaptığı O Ses Türkiye yarışmasının yılbaşı bölümünde hangi ünlülerin yer alacağı belli oldu. Seda Sayan'ın yerine Ebru Gündeş'in jüri koltuğuna oturacağı eğlence dolu programın sürpriz isimleri heyecan yarattı.

20-12/30/o-ses-yilbasi.jpg

O Ses Türkiye yılbaşına özel yayınla izleyicilerle buluşmaya hazırlanırken, özel bölüme katılacak olan ünlü isimler de belli oldu. Her yıl birbirinden sevilen isimleri ekranlarda izleyici ile buluşturan ve eğlenceli anlara imza atan yarışma programının bu yılki konukları da yine çok konuşulacak.

tv8'in O Ses Yılbaşı programına kimler katılacak? İşte sürpriz isimler!

20-12/30/o-ses.jpg

Sevilen yarışma programının yılbaşı özel bölümünde hangi ünlülerin yer alacağı konusunda bilgiler gelmeye başladı.Sevilen oyuncu Miray Daner , Ayça Ayşin Turan ve Doğduğun Ev Kaderindir'in yıldızı Demet Özdemir'in yer alacağı programda: Sen Çal Kapımı dizisinin sevilen ikilisi Hande Erçel ile Kerem Bürsin de yer alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin