Merve Mutlu
30 Aralık 2020 - 14:50
Gündem

tv8'in sahibi olan başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı'nın 1 Ocak'tan itibaren yayın hayatına başlayacak olan dijital platformu Exxen'in abonelik ücretleri belli oldu. Geniş yayın yelpazesiyle şimdiden dikkatleri üzerine çeken platform merak uyandırıyor. 

20-12/30/acun-ilicai.jpg

Exxen'de hangi yapımlar olacak?

Dizi, reality show, yarışma, belgesel, çocuk projeleri gibi içeriklere ev sahipliği yapacak olan platformda: İbrahim Büyükak'ın yazacağı bir dizi projesi, Aleyna Tilki ve Cemal Can'ın başrollerinde olacağı Bu Benim Masalım, başrollerinde Haluk Bilginer, Songül Öden ile Ertan Saban'ın olacağı Şeref Bey adlı dizi, Nurgül Yeşilçay, Hazal Türesan ve Selim Bayraktar'ın yer aldığı 8 bölümlük Vahşi Şeyler adlı dizi, Mustafa Uslu'dan başrolünde Burçin Terzioğlu'nun yer aldığı Hükümsüz ve üç zengin ev kadınını anlatan Zehirli Çiçekler adlı dizi, Tolga Çevik'in sevilen eğlence programı Tolgshow, Burcu Esmersoy'un sunumuyla dünyada ses getiren Next Top Model yarışması, fenomenler tarafından hazırlanacak eğlenceli şovların yanı sıra Türkiye Rapçisini Arıyor isimli rap müzik yarışması gibi yapımlar Exxen'de olacak.

Exxen'in abonelik ücreti ne kadar?

20-12/30/exxen.jpg

Yeni yılda yayın hayatına başlayacak olan ve hazırlıkları devam eden platform Exxen'in abonelik ücretleri belli oldu. Exxen'i ilk 7 gün izlemek tamamen ücretsiz olacak. Ücretsiz deneme süresinin ardından da aylık 9.90 Tl ile ödeme planı oluşturulacak.

20-12/30/acun-exxen.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin