Tuğba Melis Türk ve Gökberk Demirci'li "Gidersen Gitme" filminin afişi yayınlandı!

Başrollerinde Gökberk Demirci ve Tuğba Melis Türk’ün yer aldığı "Gidersen Gitme" filminin afişi yayınlandı. Gidersen Gitme ne zaman vizyona girecek? Gidersen Gitme'nin konusu ne ? Gökberk Demirci kimdir? Tuğba Melis Türk kimdir?

ozan
23 Ekim 2023 - 11:55
Kültür Sanat

Hasan Doğan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Seçil Çömlekçi'nin senaristliğini üstlendiği  "Gidersen Gitme" filmi seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Son olarak filmin afişi sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

23-10/23/film.jpg

Gökberk Demirci, Tuğba Melis Türk, Binnur Sepetçioğlu, Suat Sungur, Ali Rıza Tanyeli, Osman Bayar, Mehmet Aybars Kaya'nın bulunduğu oyuncu kadrosuyla dikkat çeken "Gidersen Gitme"nin vizyon tarihi de yakında açıklanacak.

23-10/23/melis-gokberk-1698052398.jpg

Anne ve babasız büyüyen Mehmet'in hikayesine yer veren filmde, bütün köylünün sahip çıktığı küçük Mehmet, doktor olup köyüne döner. Köylü ona süpriz yapıp sağlık ocağı kurar ve Mehmet de köylüye İstanbul'da bir hastanede çalışacağını söyleyemez. Çocukluk arkadaşı Sefer ile kendini köyden kovdurtma planları yapan Mehmet'in başına gelenler "Gidersen Gitme" ile seyirci karşısına çıkıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin