Tuğçe Altuğ Show TV'nin Kırmızı Kamyon dizisinin kadrosunda!

Kırmızı Kamyon'a bir oyuncu daha geldi.

Merve Mutlu
10 Mart 2021 - 11:38
Gündem

Osman Kaya'nın yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosu Meriç Demiray ve Ezgi Özcan’ın kaleme alacağı Show TV'nin yeni dizisi Kırmızı Kamyon, yayınlanan ilk tanıtımıyla heyecan yaratmıştı. Çok yakında başlayacak olan dizinin kadrosuna bir oyuncu daha katıldı.

21-03/10/kirmizi-kamyon.png

Görkem Sevindik, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Süreyya Kilimci, Hasibe Özgür, Onur Yar, Toprak Sağlam, Bülent Çolak, Tuğçe Karabayır ve Mehmed Mehmedof gibi sevilen isimleri kadrosunda bir araya getiren proje, hayat kurtaran itfaiyecilerin mücadelelerini mesleklerine ve birbirlerine olan bağlarını anlatmaya hazırlanıyor.

Tuğçe Altuğ Show TV'nin Kırmızı Kamyon dizisinin kadrosunda!

21-03/10/tugce-altug.png

Başlaması ilgiyle beklenen Kırmızı Kamyon'un kadrosuna en son çocuk oyuncu Ebrar Demirbilek dahil olmuştu. Kırmızı Kamyon dizisinin Zehra'sı olarak dahil olan yeni isim de Kelebekler filminin başrol oyuncusu Tuğçe Altuğ oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin