Aslı Bankoğlu Mucize Doktor'a konuk oldu!

Mucize Doktor'a konuk oyuncu geliyor.

Merve Mutlu
10 Mart 2021 - 10:45
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve dünyaca ünlü The Good Doctor dizisinden uyarlanarak hazırlanan Mucize Doktor dizisinin yayın hayatı başarıyla devam ediyor. Otistik savant sendromlu asistan cerrah Ali Vefa'nın hayatının konu alındığı diziye yeni bölümde bir konuk dahil olacak.

21-03/10/mucize-d.png

Başrolde Taner Ölmez olmak üzere, Sinem Ünsal, Onur Tuna, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Murat Aygen, Hazal Türesan'ın kadrosunda bir araya geldiği dizide Seda Bakan ve Korhan Herduran’ın hikayeden çıkmasının ardından hikayeye Ezo karakteriyle Ezgi Asaroğlu ve Ezo'nun annesi Vuslat karakteri ile Zerrin Tekindor hikayeye dahil olmuş ve hikayenin seyrini değiştirmişti.

Aslı Bankoğlu Mucize Doktor'a konuk oldu!

21-03/10/asli-b.jpg

Mucize Doktor'un yeni bölümünde bu kez yeni bir isim daha kadroya konuk oluyor. Aysel karakteriyle konuk olan yeni isim Aslı Bankoğlu oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin