Tuğçe Sökesoğlu Afili Aşk dizisinde rol aldı!

MasterChef'in sevilen ismi dizilerde rol almaya devam ediyor.

Merve Mutlu
01 Ağustos 2019 - 11:24
Magazin

tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında yarışmacı olarak tanınan ve daha sonra oyunculuğa başlayan Tuğçe Sökesoğlu'nun yeni adresi Afili Aşk oldu. 

19-08/01/tugce-so.jpg

Bizim Hikaye dizisinde Melike, Yasak Elma dizisinde zengin ve sosyetik bir davetli karakteri ile karşımıza çıkan Sökesoğlu, Kanal D ekranlarının sevilen yaz dizisi Afili Aşk'ın 7. bölümünde de rol aldı. 

19-08/01/tugce-s.png

Dizide Ayşe'nin çocukluk arkadaşı olan ressam Selin karakterini canlandırarak dahil olan Tuğçe Sökesoğlu, büyük bir tesadüf sonucu ortaya çıkmasıyla Ayşe'nin Yelda hanıma içini açmasını sağladı. 

Dizide 1 bölüm yer alan Sökesoğlu, Afili Aşk'a kısa bir süreliğine de olsa renk kattı. 

19-08/01/ressam.png

Tuğçe Sökesoğlu kimdir?

19-08/01/sokesoglu-kimdir.png

1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Tiyatro eğitimi alan Tuğçe Sökesoğlu, Gardırop Savaşları adlı moda yarışmasının yanı sıra Yemekteyiz’e katılmıştı. Yıldızı ise Masterchef programı ile parladı ve dizilerde rol almaya başladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin