Türkiye'de profesyonel boksun şampiyonluk gecesi! Organizasyona ünlü yağacak!

Dünyanın en büyük profesyonel boks federasyonu WBC Dünya Boks Konseyi, 18 Şubat Pazar günü Türkiye de ilk kez hafif ağır siklet WBC şampiyonluk kemerini verecek. Tactical Wolves ve Bujin Fight Club tarafından organize edilen etkinlik BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde saat 19:00'da başlayacak. 

Volkan Usta
02 Şubat 2024 - 13:23
Viral

Hafif Ağır Siklet Türkiye Kemeri, Orta Doğu Şampiyonluk Kemeri, Asya Gümüş Şampiyonluk Kemeri için iki sporcumuz Berkay Varol ve Emre Karaçeper ringe çıkacak.

Daha önce WBC Orta Doğu şampiyonluk kemerini kazanan Emre Karaçeper, kemerini korumak için ringe çıkacak. Berkay Varol geçtiğimiz sene UBO federasyonunun Avrupa Şampiyonluk kemerini kazanmıştı. Boksör bir aileden gelen Berkay Varol'un dedesi ve antrenör babası Tuncay Varol boksa çok sayıda sporcu kazandırdı. Aynı zamanda BUJIN Fight Club Spor Kulübü'nde boks antrenörlüğü yapan Berkay, ilk profesyonel maçına 2022'de çıktı.

Bediha Taçyıldız ve Funda Alkayış da ringe çıkacak

Gecede ayrıca iki dünya şampiyonu kadın kick boks sporcumuz da sahne alacak. Bediha Taçyıldız, Michaela Hlavacikova ile karşı karşıya gelirken, Funda Alkayış da Eunice Alejandra Perez Urquilla ile kozlarını paylaşacak. Öte yandan WBC Gençlik Şampiyonası Kemeri, WBC Kruvazör Siklet Kemeri, WBC Ağır Siklet Kemeri de sahibini bulacak.

Merakla beklenen organizasyona ünlü akını olması bekleniyor!

Şampiyonluk gecesine birçok önemli ismin de katılacağı öğrenildi. Özellikle Barış Arduç, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit, Berk Erçer, Selma Ergeç, Nur Fettahoğlu, Çağla Şikel Elçin Sangu, Kaan Yıldırım,Sarp Apak ile eşi Bengi Apak gibi ünlü isimlerin geceye katılması bekleniyor.

Arda Türkmen'de paylaştı! 

Efsane bir organizasyonun yaşanacağı gece için ünlü şef Arda Türkmen'de "Az kaldı" paylaşımı ile gecede yer alabileceğine dair sinyaller vermiş oldu.

Etkinliğin biletleri için TIKLAYIN.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin