Türkiye'nin güncel koronavirüs tablosu!

Koronavirüs Türkiye'deki varlığını devam ettiriyor.

Merve Mutlu
22 Nisan 2020 - 13:51
Viral

Çin'in Wuhan kentinde nedeni belirsiz bir şekilde başlayan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs, Türkiye'deki etkisini göstermeye devam ediyor. Tehlikeli boyutlara ulaşan Covid-19'a karşı önlemler alınmaya devam ediyor. 

20-04/22/fahrettin-koca.jpg

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ortak sosyal izolasyon çağrılarının ardından Türkiye'de kamuya açık ve toplu kullanıma müsait olan cafe, bar, pavyon, oyun salonları, eğlence merkezleri, kuaförler, spor salonları,spa merkezleri ile tiyatro ve sinema salonları kullanıma geçici olarak kapatılmış ve dizi setleri de durdurulmuştu. 3 ay boyunca işten çıkarma yasağının olduğu ülkemizde 23 Nisan - 26 Nisan tarihleri arasının da sokağa çıkma yasağı ilan edilmesine karar verildi.

Türkiye'de güncel koronavirüs vaka ve ölüm sayısı! 

20-04/22/korona.jpg

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, "Veriler bize şunu söylüyor: Ümitsiz olma, rehavete kapılma. Unutmayalım ki bu ikisi virüsten daha tehlikeli. Tedbirlere ısrarla uymaya devam edelim. Temas, mesafe, izolasyon." sözleri ile açıkladığı son rakamlara göre: Türkiye'de toplam test sayısı 713 bin 409, toplam vaka sayısı 95 bin 591, toplam vefat sayısı 2259, toplam yoğun bakım hasta sayısı 1865, toplam entübe hasta sayısı 1006, toplam iyileşen hasta sayısı da 14 bin 918'e yükseldi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin