Yeni dizi "Kalk Gidelim Eve"den ilk tanıtım yayınlandı!

Kalk Gidelim Eve dizisinden tanıtım yayınlandı.

Merve Mutlu
22 Nisan 2020 - 13:17
Gündem

Kalk Gidelim dizisinin oyuncularından, izleyicileri heyecanlandıran yeni bir dizi projesi daha doğuyor. TRT1 ekranlarında yayınlanan ve 3 sezondur yayın hayatına devam eden dizi Kalk Gidelim Eve dizisi ile evlerinize konuk olmaya geliyor. 

20-04/22/ufuk-ozkan.png

Staff Film tarafından hazırlanan ve Ufuk Özkan, Erkan Sever ve Kerem Kupacı gibi isimlerin yer aldığı dizi Muğla'da çekiliyor ve büyük bir ilgi ile izleniyordu. Ancak koronavirüsün Türkiye'ye gelmesi ile birlikte dizi setleri durdu. Sosyal izolasyon gereği setlerin durması ise dizi sektörünü derinden etkiledi. Ancak Kalk Gidelim dizisi, Kalk Gidelim Eve versiyonu ile ev çekimleri yaparak izleyicileri yalnız bırakmama kararı aldı.

Kalk Gidelim Eve dizisinden ilk tanıtım yayınlandı:

20-04/22/kaidn.png

24 Nisan Cuma akşamı saat 21.30'da başlayacak olan Kalk Gidelim Eve dizisi için oyunculara teknik malzeme sağlandı ve çekimlerinin evde yapılmasına ortam hazırlandı. Yönetmen Mustafa Şevki Doğan'ın oyunculara uzaktan görüntülü bağlanarak yönlendirme yaptığı dizinin ev çekimleri devam ediyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin