Tuzak dizisi 1. Bölüm yayında! Tuzak 2. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Reytingleri ne durumda?

TV8'in yeni dizisi Tuzak 1.bölümüyle seyirci karşısına çıktı! Tuzak 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak? Umur ve Ceren arasında neler yaşanacak? Tuzak dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Tuzak dizisi 1. bölüm izle! Tuzak dizisi 1. bölüm full izle! Tuzak dizisi nerede çekiliyor, konusu ne?

Volkan Usta
20 Ekim 2022 - 10:31
Kültür Sanat

Yapımcılığını ACUNMEDYA ve Fabrika Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in oturduğu, senaryosunu ise; Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun kaleme aldığı “Tuzak” dizisi 1.bölümüyle seyircisinin karşısına çıktı.

22-10/20/ec2a6156-2.JPG

Tuzak’ın ilk bölümünde neler yaşandı?

Ülkenin önde gelen iş adamlarından Demir Gümüşay (Talat Bulut) tam da kariyerinin zirvesine çıktığı İş Adamları Derneği’nin başkanlık seçimlerinde, kaynağı belirsiz bir şantajla karşı karşıya kalır. Eline tutuşturulan usb’de tüm itibarını ve muhafazakâr iş adamı imajını yerle bir edecek bir skandalın kaydı mevcuttur. Demir Gümüşay, hayatta en güvendiği insanı, kızı Ceren Gümüşay’ı (Bensu Soral), bütün aileyi mahvedebilecek bu skandalı önlemesi için görevlendirir. Hayatı boyunca babasının takdirini aramış olan Ceren, büyük bir gizlilikle üstü kapatılması gereken bu zorlu meseleyi üstlenir ve ‘‘kirli avukat’’ olarak nam salmış Çınar Yılmaz’ı (Akın Akınözü) arar.

22-10/20/ec2a6799.JPG

Bundan böyle Ceren için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır! İnatçı, ulaşması zor, yönetilmesi imkânsız bir adam olan Avukat Çınar ‘kirli’ lakabını şimdiye dek ipten aldığı müvekkillerine borçludur. Gazete manşetlerinde ‘‘Adaletin Çarpık Yüzü’’ diye anılan bu gizemli adam, Gümüşay ailesinin zaaflar ve sırlardan örülü bir tuzağa düştüğünü söyler. Eğer yardımını istiyorlarsa, inisiyatif onda olmak zorundadır!

22-10/20/ec2a5236-2.JPG

Tuzak dizisi oyuncuları kimlerdir?

Dizide Talat Bulut, Akın Akınözü, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz, Naz Göktan, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Gamze Süner Atay, Lesli Karavil ve İbrahim Şahin gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

22-10/20/ec2a7309.JPG

Tuzak’ın Ceren’i Bensu Soral kimdir?

Bensu Soral Baş (23 Mart 1991; İnegöl, Bursa), Türk oyuncudur. Aynı zamanda kendisi gibi oyuncu olan Hande Soral'ın kardeşidir. Mobilyacı bir babanın kızı olarak İnegöl'de doğdu, Bedirhan adlı bir çift yumurta ikizi vardır.

Ablası Hande Soral'ın desteğiyle oyunculuğa başladı. İlk defa Yol Ayrımı dizisi ile oyunculuğa başladı. 2008'de vizyona giren Vicdan dizisinin oyuncu kadrosunda yer almıştır. Daha sonra Boynu Bükükler isimli gençlik komedisi dizisinde ana karakterlerin biri olan Miray'ı, 2015'te ise Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Aslı Metiner karakterini canlandırdı. Ayrıca Murat Dalkılıç'ın "Kader" adlı şarkısına çekilen klipte yer aldı. Oyuncu 2016 yılında çekilmiş ve büyük reyting toplamış "İçerde" adlı dizide Çetin Tekindor'un canlandırdığı "Kebapçı Celal"in avukatlığını yapan Melek karakterini canlandırdı. 2019 yılında Organize İşler: Sazan Sarmalı adlı sinema filminde Nazlı Noyan karakterini canlandırdı.
Bensu Soral 2018 yılında iş insanı Hakan Baş ile dünyaevine girmiştir.

Tuzak 2.Bölüm Fragmanı yayınlandı! Tuzak dizisi 2. Bölümde neler olacak?

İLGİLİ İÇERİK

Tuzak 1. Bölüm İzle! Tuzak 1. Bölüm HD Tek Parça İzle!

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin