"Tuzak" dizisi başarıya doymuyor!

Başrollerinde Akın Akınözü ile Bensu Soral'ın yer aldığı Tuzak dizisi yurt dışında çok sayıda ülkenin de gözdesi. Dizinin bu kez Makedonya'da bir televizyon kanalında yayınlanacağı bilgisi paylaşıldı. Peki Tuzak dizisinin konusu ne? Tuzak dizisi ne zaman yayınlandı? Tuzak uyarlama mı? Tuzak'ta kimler oynuyor? Tuzak neden bu kadar çok sevildi? Tuzak ne zaman final yaptı? Akın Akınözü kimdir? Bensu Soral kimdir?

ozan
14 Kasım 2023 - 12:00
Gündem

Fabrika Yapım ve Acun Medya'nın ortak yapımcılığını üstlendiği, TV8 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Tuzak'ın yurt dışındaki başarısı devam ediyor. Dizi, Makedonya'nın televizyon kanalı olan Kanal 5'te yayınlanacak.

Aytaç Çiçek'in yönetmenliğini üstlendiği Tuzak'ın senaryosunu Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu'nun kaleme almıştı.

23-11/14/1-1699952578.jpg

Dram türündeki dizide Akın Akınözü, Bensu Soral ve Talat Bulut gibi ünlü isimler rol almıştı. Nisan 2023 tarihinde yayımlanan 26. bölümle Tuzak, TV8 ekranlarına veda etmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin